Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 7 iunie 2024. Simona Gherghe a făcut anunțul! Când va avea loc marea finală

Concurenții și publicul au aflat data la care va fi marea finală Mireasa, sezonul 9.

colaj simon agherghe, liviu și delia, cristina și elena Galerie
Simona Gherghe a anunțat finala sezonului 9 | Antena 1

Simona Gherghe a făcut anunțul pe care atât concurenții, cât și publicul îl așteptau cu sufletul la gură. Sezonul 9 se apropie de final cu pași repezi.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 5 iunie 2024. Ce sfaturi i-au dat Maria și Ștefan Elenei. Ea dă o nouă șansă iubirii: „Te văd în viitorul meu”

Mireasa sezonul 9, 7 iunie 2024. Simona Gherghe a făcut anunțul! Când va avea loc marea finală

Finala sezonului 9 coincide cu data la care cuplurile, care doresc să facă asta, se vor căsători. Simona Gherghe a anunțat în Gala de astăzi că data finalei este 12 iulie 2024: „Fix cinci săptămâni!”

Citește și: Mireasa sezonul 9, 7 iunie 2024. Cine este cel mai puternic cuplu din casă. Dar cel mai slab. Concurenții au votat

Concurenții așteaptă cu sufletul la gură, însă până atunci mai este desul timp, timp să se cunoască, timp să se așeze lucrurile la locul lor. Cele cinci săptămâni sunt hotărâtoare în ceea ce privește viitorul cuplurilor din casa Mireasa, sezonul 9.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Bogdana, mesaj dur după ce ea și Liviu s-ar fi despărțit: „O să rămân singură până când...”

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri.

Citește și: O mai ții minte pe Isidora de la Mireasa? Ce mai face și cum arată acum fosta concurenta. Tânăra a reușit să-și găsească perechea

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 4 iunie 2024. Laura și Albert au dormit pentru prima dată împreună: „Trecutul pentru mine este trecut”

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame.

Citește și: Cea mai frumoasă surpriză pe care Bia de la Mireasa i-a făcut-o lui Robert. Când a ajuns acasă nu i-a venit să creadă

Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 5 iunie 2024. Băieții dezbat programul doamnei Mariana de dormit împreună cu fetele: „Este tot ce mi-am dorit”

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 9, 7 iunie 2024. Cine este cel mai puternic cuplu din casă. Dar cel mai slab. Concurenții au votat... Mireasa sezonul 9, 8 iunie 2024. Doamna Floarea intră în rolul de soacră. Ce sfaturi i-a dat Elenei în legătură cu Valen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x