Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Antonia și-a făcut o schimbare radicală de look după despărțirea de Cristian. Ce a dezvăluit despre separare

Antonia, fosta concurentă Mireasa din sezonul 9, a fost ieri prezentă în platoul de la Mireasa – Capriciile iubirii.

Galerie
Antonia din sezonul 9 Mireasa a venit la Mireasa – Capriciile iubirii pentru a vorbi despre despărțirea ei de Cristian. | A1

Antonia din sezonul 9 Mireasa a venit la Mireasa – Capriciile iubirii pentru a vorbi despre despărțirea ei de Cristian.

Primul lucru pe care l-a obbservat Gabriela Cristea a fost că Antonia și-a făcut o schimbare de look neașteptată. Fosta concurentă și-a făcut acum șuvițe blonde și șatene și arată complet schimbată.

Antonia la Mireasa - Capriciile iubirii

“Ai așa un aer fresh”, a remarcat Gabriela.

Antonia le-a mulțumit celor de la Mireasa că a putut participa și ea la finala de sezonul trecut, deși ea fusese eliminată din casa Mireasa chiar cu o săptămână înainte de marea finală.

Citește și: Cristian Marinescu și Deni Stavăr, scandal uriaș în mediul online. Ce au de împărțit cei doi foști concurenți Mireasa

Gabriela Cristea i-a spus Antoniei că a fost invitată pentru că iubitul ei, Cristian, era acolo. Antonia a spus că în continuare simte ca și cum el încă ar fi iubitul ei pentru că a trecut puțin timp de când s-au despărțit.

“Ne-am despărțit. Ne dorim lucruri diferite. Avem planuri diferite de viitor. Ne-am dat seama că afară nu e același lucru ca și în casă”, a zis Antonia.

La o lună și jumătate după ce au ieșit din casa Mireasa, Antonia și Cristian s-au despărțit.

“Regretul meu cel mai mare este că nu am fost mai vocală vis-à-vis de mama lui și că m-am lăsat umilită”, a mai spus Antonia.

Cu toate acestea, Antonia a spus că nu s-au despărțit din cauza doamnei Daniela. Antonia a spus că nu regretă că s-a zbătut atât de mult pentru relația cu Cristian.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Antonia confirmă despărțirea de Cristian: „Nu mai suntem împreună”. Ce dezvăluiri a făcut fosta concurentă

Pe 21 august, fosta concurentă Mireasa sezonul 9 a confirmat despărțirea de Cristian Marinescu într-un live pe TikTok.

Antonia a spus că ea și Cristian s-au despărțit pentru că își doreau lucruri diferite. În timp ce vorbea despre separare, Antonia era zâmbitoare.

„Nu, draga mea! Nu mai suntem împreună. Dacă mai există vreo șansă de împăcare? Nu știu! Nu cred! Da, nu mai suntem împreună. Ne-am dorit lucruri diferite în viață. De-aia nu mai suntem împreună. Eu vreau ceva, el își doește altceva și cam asta este. Cam ăsta este motivul! Ralația mea cu Cristian merge excelent: Ne-am despărțit! De cât timp ne-am despărțit nu pot să vă spun. Oricum, nu de foarte mult timp”, a răspuns Antonia unei fane curioase.

Antonia a fost concurentă în sezonul 9 Mireasa. Tânăra și-a început parcursul în emisiune arătându-se interesată de Albert. Băiatul față de care și-a manifestat interesul și Andrada a spus atunci că nu se vede într-o relație cu niciuna dintre ele. La scurt timp, Antonia s-a apropiat de Valentin, iar cei doi au intrat într-o relație. Lucrurile nu au funcționat, iar Antonia a cerut despărțirea într-o gală. Cristian și-a arătat interesul față de Laura la începutul sezonului 9 Mireasa.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Gestul lui Cristian după ce Antonia a confirmat despărțirea. Cei doi au avut un dialog „ciudat”

Cei doi au format un cuplu, însă lucrurile dintre ei nu au funcționat, mai ales că fata își dorea ca partenerul să fie atent cu ea și să-și exprime sentimentele prin mici gesturi, iar, din punctul ei de vedere, Cristian era foarte rece. Doamna Daniela nu a apreciat relația dintre fiul ei și Laura și a decis să le blocheze interacțiunea o săptămâă, timp în care băiatul a descoperit că nu mai vrea continuarea relației.

După ce s-a despărțit de Laura, Cristian s-a apropiat de Antonia. Cristian și Antonia au devenit tot mai apropiați unul de celălalt și au decis să formeze un cuplu. Totuși, momentul sărutului dintre ei s-a lăsat așteptat. Cei doi au anunșat că formează un cuplu la începutul lui aprilie. Relația dintre Cristian și Antonia nu a fost lipsită de încercări. Fata a fost eliminată din competiție și a revenit pentru Cristian.

Mireasa sezonul 10. Ce sfaturi i-a dat doamna Petronela fiului său, Raul, înainte de a părăsi casa Mireasa.Fetele au plâ... Mireasa sezonul 9. Ștefan și Maria se află într-o vacanță de lux!Fotografiile care au atras atenția fanilor. Ce destinaț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi!
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi! Miercuri, 18.09.2024, 14:22
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x