Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Cum arată iubitul Valentinei. Tânăra s-a fotografiat în brațele bărbatului iubit

Valentina iubește și s-a pozat în brațele partenerului. Aceasta i-a încântat pe internauți cu fotografia.

Mireasa sezonul 9. Cum arată iubitul Valentinei. Tânăra s-a fotografiat în brațele bărbatului iubit Galerie
Valentina iubește și s-a pozat în brațele partenerului. Aceasta i-a încântat pe internauți cu fotografia. | Antena 1

În prima ediție a sezonului 9 Mireasa, după ce au aflat că face videochat, Valentina a fost evitată de mamele din competiție. Ele au ales alte fete pentru primul date cu fiii lor, iar Valentina a rămas ultima. A avut un blind date cu Șervan, căci doar el a mai rămas.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Declarația surprinzătoare a lui Șervan după eliminare. De ce a mers direct la Valentina și a luat-o în brațe

Mireasa sezonul 9. Cum arată iubitul Valentinei. Tânăra s-a fotografiat în brațele bărbatului iubit

Nici băieții nu s-au apropiat de Valentina, mai ales că tânăra nu părea decisă să renunțe la jobul său. A afirmat, însă, la un moment dat că este dispusă să lase videochatul pentru jumătatea sa.

Articolul continuă după reclamă

Când Șervan s-a arătat interesat de ea, Valentina a răspuns afirmativ. Cu toate acestea, au decis că nu sunt potriviți și au mers pe drumuri diferite.

După eliminare, fostei concurente i-a surâs norocul. Ea are o relație de mai bine de trei săptămâni.

”Bogată nu sunt, dar am ceva ce banii nu pot cumpăra”, a scris Valentina la descrierea fotografiei cu iubitul ei. Claudiu poartă uniforma unei firme care asigură servicii de pază și protecție.

Ambii zâmbesc larg, iar în comentarii iubitul Valentinei i-a scris că o iubește. Cineva i-a urat chiar ”sarcină ușoară”, deși fosta concurentă nu pare să aibă burtică, ci doar își ține mâna pe abdomen.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Cu ce fost concurent s-a întâlnit Valentina după eliminare. Fanii au fost surprinși să-i vadă împreună

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este Valentina de la Mireasa sezonul 9

Valentina are 23 de ani și e din Focșani. Se consideră o fire deschisă, puternică, asumată. E divorțată și nu are copii. Părinții sunt și ei divorțați, fiind crescută de bunica.

Tatăl avea probleme cu alcoolul, era violent cu mama, motiv pentru care aceasta a decis să-l părăsească. Rana pe care a produs-o această separare și-a spus cuvântul asupra fetei. A plâns când a povestit și a menționat-o pe bunica, care i-a fost alături mereu.

Visează să găsească pe cineva care să o înțeleagă. La 18 ani a început să muncească la un magazin, iar ulterior a început să fie creator de conținut pentru adulți, adică filme și poze cu conținut explicit. De la 18 ani face asta. Nu crede că e o meserie de viitor, dar momentan îi aduce beneficii materiale substanțiale și nu vrea să renunțe.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea lui Șervan și a Valentinei. Ce s-a întâmplat în casă

Vrea un partener brunet, cu ochii căprui, cu barbă. Să nu aibă burtă, să fie cât de cât ok. Caracterul să fie puternic, să se simtă protejată lângă el, să-i ia apărarea, să fie trup și suflet lângă ea, fidel și loial.

A divorțat anul trecut și a încercat să-și găsească fericirea în altă parte, dar nu a avut nicio legătură serioasă. Se consideră pregătită de căsătorie.

Mireasa, sezon 9. Dediș are o nouă iubită. Cum arată tânăra care l-a cucerit după ce a ieșit din emisiune... Mireasa sezonul 9, 7 iunie 2024. Discuțiile tensionate între doamna Daniela, Antonia și Cristian continuă: „Lasă-mă să-m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 26 iunie 2024. Cum să gestionezi timpul liber al copiilor în vacanță
Super Neatza, 26 iunie 2024. Cum să gestionezi timpul liber al copiilor în vacanță Miercuri, 26.06.2024, 09:29
Citește și
x