Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Delia a mers la doamna Viorica după ce a discutat cu Liviu. Ce i-a spus acesteia

La petrecere, Delia a petrecut timp cu Liviu. L-a lăsat să se apropie și a realizat că Dediș este cel pe care îl place.

Mireasa sezonul 9. Delia a mers la doamna Viorica după ce a discutat cu Liviu. Ce i-a spus acesteia Galerie
La petrecere, Delia a petrecut timp cu Liviu. L-a lăsat să se apropie și a realizat că Dediș este cel pe care îl place. | Antena 1

Pentru că doamna Viorica a văzut-o în compania fiului său, aceasta s-a simțit nevoită să îi explice faptul că băiatul nu este pe placul ei.

A mers în dormitorul mamelor și a discutat cu mama. Aceasta inițial a crezut că a făcut ceva greșit.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Madi, în doliu. De ce a apărut pe contul ei o imagine cu lumânări

Mireasa sezonul 9. Delia a mers la doamna Viorica după ce a discutat cu Liviu. Ce i-a spus acesteia

”Pot să vă îmbrățișez?”, a zis Delia. ”Dar cum să nu?!”, a replicat doamna Viorica și imediat a mers să o ia în brațe pe fată. A strâns-o tare și i-a spus: ”Înseamnă că e de bine dacă ne îmbrățișăm. Eu să nu aud de rău că-mi stă inima în loc. Chiar, e de rău?”.

Când Delia i-a mărturisit că nu știe dacă e de bine sau de rău, doamna Viorica s-a alarmat: ”Am făcut ceva?”. Apoi cele două s-au așezat și concurenta i-a cerut scuze.

”Eu cu Liviu am ieșit ieri afară și am vorbit, mi-am dat seama că putem să fim prieteni.”, a afirmat Delia. Doamna Viorica, liniștită, i-a spus că e bine că și-au dat seama acum de acest lucru.

În timp ce Delia se simțea vinovată, mama a liniștit-o și i-a spus că se bucură pentru ea că s-a reapropiat de Dediș.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 12 februarie 2024. Un nou cuplu! Cristian și Laura s-au sărutat la petrecere

Mireasa: Capriciile Iubirii, de luni până vineri, de la 19:00 la Antena Stars și în AntenaPLAY

”Anul acesta, în cel de-al nouălea sezon al show-ului de la Antena 1, vom descoperi nişte concurenţi extraordinari şi o prezenţă-record a mamelor, nu mai puţin de opt la număr, ceea ce va da show-ului o încărcătură cu totul specială. Vă aştept în fiecare seară, de luni până vineri, de la 19:00, în direct pe Antena Stars la Mireasa, Capriciile iubirii!”, a declarat Gabriela Cristea.

Pe durata întregului sezon, aftershow-ul Mireasa - Capriciile iubirii va încerca să îi ajute pe concurenții din casă să își dea seama dacă ceea ce simt este un sentiment sincer sau mai mult un capriciu, o ambiție.

Așadar, în fiecare zi de luni până vineri, de la 19.00, cei de acasă pot regăsi în platoul Mireasa - Capriciile iubirii atât concurenții din casă, cât și rudele acestora, dar și prieteni sau chiar fani ai emisiunii. Mai mult, imagini în exclusivitate vor fi prezentate celor de acasă în premieră în cadrul reality show-ului Mireasa - Capriciile iubirii.

Citește și: Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 9. Ele sunt fetele care participă la show-ul matrimonial de la Antena 1

Ce mai face și cum arată Andrada de la Mireasa. Cum a apărut alături de Victor pe Instagram, deși se zvonea că s-au desp... Mireasa sezonul 8. Madi, în doliu. De ce a apărut pe contul ei o imagine cu lumânări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x