Antena Căutare

Mireasa, sezonul 4. Prima imagine postată de Amalia, după ce s-a spus că a divorțat de Radu: „Nu este o tragedie”

Amalia de la Mireasa din sezonul 4 și Radu de la Mireasa, sezonul 2, și-au văzut visul împlinit când au devenit, oficial, soț și soție, dar și când au adus pe lume primul lor copil.

amalia si radu de la mireasa Galerie
Mireasa, sezonul 4. Prima imagine postată de Amalia, după ce s-a spus că a divorțat de Radu: „Nu este o tragedie” | Instagram, Antena 1

Au o fetiță superbă, devenind părinți în acest an. Chiar și așa, fanii au speculat că lucrurile nu ar merge chiar bine în căsnicia celor doi. Iată ce a postat fosta concurentă a show-ului matrimonial referitor la presupusul divorț!

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Ce a publicat Amalia pe rețelele sociale, după căsătoria cu Radu. Soțul său i-a comentat la postare

Mireasa, sezonul 4. Prima imagine postată de Amalia, după ce s-a spus că a divorțat de Radu: „Nu este o tragedie”

Radu și Amalia, foștii concurenți ai sezoanelor 2 și 4 din Mireasa, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, apoi viața li s-a schimbat radical de când a venit pe lume fiica lor, Maria, pe care au celebrat-o la mijlocul lunii august, în sfânta zi de sărbătoare. Aceștia s-au îndrăgostit în spatele camerelor de filmat, iar povestea lor de iubire i-a luat pe mulți prin surprindere.

Totodată, în ultima vreme, fanii au speculat că mariajul lor ar scârțâi, deși au devenit părinți de puțin timp. Bruneta a publicat, recent, un InstaStory, în care aduce în discuție despre divorț, fără să dea însă foarte multe detalii: „Divorțul nu este o tragedie. Tragedia este să rămâi într-o căsnicie nefericită învățându-ți copilul lucruri greșite despre iubire. Nimeni nu a murit din divorț!”, a postat ea citatul pe rețeaua socială.

Citește și: Radu de la Mireasa sezon 2 a devenit tată. Ce au anunțat el și Amalia pe internet

Pe 13 iulie 2023, Radu și Amalia au devenit părinți. La ora 13:00, micuța Maya Maria a venit pe lume. Bebelușul a cântărit 3.33 kg și măsoară 50 cm.

”Mulțumim, Doamne, pentru binecuvântarea oferită. Ai fost minunată dragostea mea. Sunt cel mai împlinit bărbat. Vă iubește tati infinit comorile mele”, a scris Radu pe Instagram, atunci când a devenit tată.

Dacă până acum ei nu au postat nicio imagin cu chipul micuței, lucrurile s-au schimbat, iar fanii celor doi au putut să vadă cât de frumoasa este fetița lor.

După ce s-a despărțit de Mădălina, Radu a reușit să se vindece și să-și refacă viața. S-a îndrăgostit chiar de Amalia, fosta iubită a lui John de la Mireasa sezon 4.

Citește mai departe Primele imagini cu fetița lui Radu și a Amaliei de la Mireasa, după ce au devenit părinți. Cât de adorabilă este micuța lor

Mireasa, sezon 8. Ce a postat Cătălin la scurt timp după ce a părăsit competiția. Băiatul a fost eliminat de fete... Mireasa, sezon 5. Cum au răspuns Sabrina și Perneș după ce s-a speculat că fata ar fi însărcinată: „Vreau să vă anunț”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x