Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Ce a postat Cătălin la scurt timp după ce a părăsit competiția. Băiatul a fost eliminat de fete

În a doua gală a sezonului 8 Mireasa Cătălin a părăsit competiția. După ce a ieșit din casa Mireasa, băiatul a publicat o imagine pe rețelele sociale.

Colaj cu Cătălin Galerie
Cătălin a fost elimiat din sezonul 8 Mireasa | Antena 1

În gala de pe 8 septembrie 2023 fetele au fost invitate de Simona Gherghe să nominalizeze un băiat pentru eliminare diectă. Tinerele l-au votat în unanimitate pe Cătălin, care a și părăsit competiția: „Părerea lor. Asta e”, a spus băiatul când a aflat că a fost votat pentru eliminare.

În gala de pe 8 septembrie s-au întâmplat mai multe evenimente: eliminarea directă a lui Cătălina, intrarea în competiție a Biei, dar și nominalizarea mamelor, care au trimis-o pe Bianca în cursă de eliminare cu Madi.

Ce a postat Cătălin, după ce a ieșit din casa Mireasa

La scurt timp de le eliminare, Cătălin a publicat o fotografie cu el, fără să transmită vreun mesaj.

Citește și: Mireasa sezon 8, 8 septembrie 2023. Ce fete intră în cursa de eliminare. Mamele au făcut nominalizări

Cătălin a fost primul concurent al sezonului 8 care a părăsit competiția Mireasa

Alina l-a votat pentru eliminare pe Cătălin: „Mi se pare că nu este atât de sincer și nu este repoonsabil pentru ceea ce spune”

Madi l-a nominalizat pe Cătălin: „Mi se pare că nu se potrivește cu nimeni din casă

Bianca l-a votat pe Cătălin: „Mi se pare că nu știe ce vrea și nu știe să respecte femeile”

Ana l-a votat pe Cătălin pentru eliminare: „Mi s-a părut că a fost cel care s-a integrat cel mai greu în casa băieților”

Andreea l-a votat pe Cătălin: „Nu este sigur pe ceea ce face și pe ceea ce spune”

Daria l-a nominalizat pe Cătălin: „Nu a știut că suntem într-un colectiv și că trebuie să ne adaptăm frumos”

Bogdana l-a nominalizat pe Cătălin: „Nu mi se pare că este o emisiune potrivită pentru el. Are mult de lucrat la caracterul său”.

„Se întâmplă rar să fie unanimitate”, a anunțat Simona Gherghe care l-a invitat pe Cătălin să meargă să-și facă bagajele.

Citește și: Mireasa sezon 8, 7 septembrie 2023. Ce antecedente penale are Bogdan. Tânărul a făcut o mărturisire care a „șocat-o” pe Madi

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

În AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Hatice de la Mireasa sezon 7 s-a lăsat filmată din cel mai provocator unghi. Ipostaza pe care doar Mihai ar trebui să o ... Mireasa, sezonul 4. Prima imagine postată de Amalia, după ce s-a spus că a divorțat de Radu: „Nu este o tragedie”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x