Antena Căutare

(P) NovaHouse - magazinul online cu produse home & deco pentru casa ta

Atunci cand iti doresti sa-ti amenajezi locuinta sau pur si simplu sa faci o schimbare care sa dea un suflu nou casei tale, exista cateva solutii la indemana: inlocuirea unei lenjerii de pat cu una noua, in tendinte, cumpararea unui covor nou sau pur si simplu poti sa inlocuiesti setul vechi de prosoape cu unele moi si pufoase, pentru o stare de bine.

femeie in halat se uita pe geamul dormitorului ei
Pe magazinul online NovaHouse.ro gasesti tot ce ai nevoie, pentru ca locuinta ta sa arate ca si cum ai fi redecorat-o, fara mari eforturi financiare | Profimedia

Vestea imbucuratoare este ca nu trebuie sa faci nici un efort pentru toate astea, pentru ca exista magazinul online NovaHouse.ro, unde gasesti tot ce ai nevoie, pentru ca locuinta ta sa arate ca si cum ai fi redecorat-o, fara mari eforturi financiare. Aici gasesti o gama larga de produse pentru casa, in special lenjerii de pat si multe alte produse din aceasta categorie(toppere, cuverturi, perne, saltele, paturi, s.a.m.d) care sa te ajute sa ai un somn odihnitor.

Cine nu ar visa frumos intr-un pat confortabil, sub o pilota usoara ca un fulg sau invelit intr-o patura moale ca intr-un cocon? Ei bine, ai toate astea la un click distanta, la preturi imbatabile.

Produsele sunt 100% romanesti asa ca ai inca un motiv sa cumperi de la ei, pentru ca astfel sustii producatorii romani, care fac lucruri de calitate, sunt atenti la detalii, iar relatia cu clientii este una foarte buna.

Iar daca ai nevoie de motive in plus ca sa intri pe site, iti vom da inca 3:

  • Livrarea produselor costa doar 20 de lei prin curier rapid, oriunde in Romania
  • Ai timp 14 zile sa testezi calitatea produselor, iar daca esti nemultumita primesti banii inapoi(insa nu va fi cazul)
  • Pe site gasesti mereu oferte speciale cum ar fi: oferta lunii, 1+1 sau seturi complete pentru pat

NovaHouse.ro vine intotdeauna in intampinarea clientilor sai cu modele deosebite, din bumbac 100% , percale, damask sau bumbac egiptean , foarte realiste, care pun in valoare orice incapere si iti ofera tot confortul de care ai nevoie.

Cateva produse textile catre care merita sa iti indrepti atentia in acesta perioada: lenjerii de pat, pilote, perne, huse de pat si prosoape. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate si predomina bumbacul, dar sunt utilizate si materiale bio, antialergice si microfibra, pentru a va putea oferi produse textile de cea mai buna calitate, modele variate, potrivite pentru fiecare, indiferent daca prefera stilul clasic(minimalist) sau modern(colorat, vesel).

NovaHouse.ro este un magazin online care doreste sa-si multumeasca fiecare client in parte si acorda foarte multa atentie detaliilor, de la produse variate, Made in Romania, pe care clientii le apreciaza din ce in ce mai mult, la oferte foarte atractive, livrare rapida oriunde si posibilitatea de a plati cash sau online, dupa preferinte.

Toate aceste lucruri iti ofera siguranta ca ai facut cea mai buna alegere. Daca te afli in cautarea unei lenjerii de pat de buna calitate pentru tine sau pentru cineva drag, daca iti doresti sa schimbi aspectul casei tale cu bani putini sau pur si simplu visezi la un somn odihnitor, atunci

NovaHouse.ro este ceea ce ai nevoie, pentru ca aici vei gasi cele mai bune oferte si produse textile de calitate la un pret accesibil.

Mihai a luat o decizie în privința Claudiei. De ce e sceptic în privința unei relații cu Ștefania... Plecarea lui Ionuț, motiv de scandal la “Mireasa”. De ce a fost acuzată doamna Ermina: “Să-ți fie rușine!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x