Antena Căutare

Ruxandra Luca, supereroina care învață zilnic ceva nou de la copiii ei. Ce lucruri simple, din viața de mamă, îi aduc emoție

Ruxandra Luca este mămică supererou-asistent pentru trei copii: Albert, de 11 ani, Aris, de 6 ani, și Ava, care e mezina familiei și are aproape un an. De 11 ani încoace a schimbat peste 10.000 de scutece, iar experiența căpătată în parenting o transmite mai departe altor mămici și tătici.

ruxandra luca imbracata in sacou alb cu parul drept sta pe scaun in fata unui perete alb cu afis pampers pe el Galerie
Ruxandra Luca are trei copii și a povestit pentru a1.ro și Pampers ce lucruri simple, din viața de mamă, îi aduc emoție și liniște

Deși e încă în perioada bebelușiei, mezina familiei Luca este privită ca o adevărată supereroină, iar abilitatea ei deosebită constă în a aduce zâmbetul pe buze și liniște în sufletele părinților ei. De când s-a născut, Ruxandra mărturisește că îi spune micuței Avi-Lumină și Avi-Bucurie. Iar dacă ar fi să primească și un nume oficial de personaj de benzi sau desene animate, denumirea ar putea fi Super Vivi, în special pentru că tatăl ei o alintă astfel.

Fiind un copil calm și tolerant, prezentatoarea TV a spus că rar întâmpină probleme cu cea mică. Provocată de echipa Pampers să spună care ar fi slăbiciunile supereroine sale, Ruxandra a răspuns: “Foarte rar se supără, dar nu-i place să fie ignorată, să ne uităm în telefon sau să nu fim atenți la nevoile ei. (...) Mereu se găsește cineva să se ocupe și de ea”.

Orice supereroină are de dus zilnic câte o luptă. Când vine vorba despre răufăcătorii pe care îi înfrânge Super Vivi, super-mama Ruxandra a mărturisit: “Ea aleargă după pisică. O avem pe Domnișoara Pisicoasă și toată ziua Vivi a noastră în patru lăbuțe (...) o urmărește. Și vreau să spun că pisica e foarte drăguță cu ea”.

Deși e prea mica să spună ce vrea să fie când va crește, Ruxandra crede că întreaga familie o vede ca pe o viitoare cântăreață ori dansatoare. Din postura de mama însă, vedeta își dorește doar să o vadă fericită.

Orice părinte are ceva nou de învățat de la copilul său. În cazul ei, care vorbește cu emoție despre acest subiect, spune că: “Ava îmi reamintește zilnic că bucuria stă în lucrurile mici și bucuria stă în zâmbetul ei, (…) în perișorul ei cârlionțat, mirosul pe care îl are în creștetul capului, care mie de multe ori, când mă simt obosită și tristă, îmi dau puterea pentru a merge mai departe”.

Pampers prezintă ediția specială de scutece-chiloțel cu supereroii DC, un echipament pe măsură pentru toți bebelușii născuți super-eroi

Fiecare bebeluș este #NăscutSupererou, pentru că are puterea uimitoare de a deveni orice vrea el atunci când va fi mare. Și pentru că supereroii merită un echipament pe măsură, Pampers lansează ediția specială de scutece-chiloțel cu supereroii DC. Aceasta oferă protecția legendară Pampers de până la 12 ore impotriva umezelii, acum cu un design nou și imprimeuri epice.

Ce fac noile scutece? Alungă răufăcatorul numărul 1, scurgerile. Produsele Pampers Pants cu supereroii DC se transformă într-un aliat puternic prin fixarea 360 de jur împrejur, o bandă de protecție în jurul picioarelor și un interior super absorbant. În plus, oferă 12 ore de superputeri, cu alte cuvinte 12 ore de protecție împotriva umezelii. În tot acest timp, pielea este uscată, iar lumea poate fi explorată.

Un supererou e greu de echipat? Deloc! Scutecele-chiloțel Pampers au talie elastică, iar datorită noului lor design, toate mămicile și toți tăticii pot avea în casă un WonderBebe, un SuperBebe sau chiar un mini-Batman.

Alina Pușcaș, despre fetița ei cea mică, supereroina Iris: "Te face să o iei în brațe instant"... Flavia Mihășan se pregătește să devină mamă din nou. Ce așteptări are de la Carol atunci când se va naște frățiorul lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x