Horoscopul zilei 2 martie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

O nouă zi, noi provocări pentru zodii. Iată ce spune horoscopul de astăzi, 2 martie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani.

Horoscop zilnic 2 martie 2021 pentru fiecare zodie

Profimedia

Astăzi, chiar dacă suntem îngăduiotori și avem o atitudine relaxată, asta nu ne scutește de conflicte și de întâlniri intense. Fără să avem vreun amestec, putem ajunge să fim implicați în chestiuni care nu ne privesc.

Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop zilnic 2 martie 2021 Berbec

Există o graniță foarte fină între prietenie și iubire. Doar tu poți decide unde vă situați. Ar trebui să eviți să faci parte din povești complicate, sau să deschizi larg ușa inimii tale, dacă nu știi în ce te bagi.

Horoscop zilnic 2 martie 2021

Astăzi simți nevoia să-ți arăți recunoștința față de ceea ce ai primit de la Univers și să le oferi celorlalți servicii de cea mai bună calitate. Spre seară încearcă să ieși din pătrățelul pe care tu singur ți l-ai construit.

Horoscop zilnic 2 martie 2021 Gemeni

S-ar putea să fii martorul unei situații incomode, de exemplu, să surprinzi iubitul unei prietene că o înșală. Orice ai afla, gândește-te dacă ajută pe cineva să dai informația mai departe.

Citește și: Horoscop martie 2021: dragoste, bani, carieră. Ce zodii vor excela pe toate planurile

Horoscop zilnic 2 martie 2021 Rac

Felul în care reacționezi astăzi este oglinda clară a tiparului emoțional pe care l-ai preluat de la părinți. Chiar dacă nu îți place să recunoști, până nu scapi de această meteahnă, slabe șanse să ai o relație împlinită. Este valabil și reversul medaliei și anume să ai de-a face cu un partener imatur emoțional.

Horoscop zilnic 2 martie 2021 Leu

Nu vei rata nicio ocazie de flirt și se pare că Universul va fi foarte generos în acest sens. La locul de muncă pot apărea însă situații incendiare cu colegii. Iar alți Lei termină un proiect la care au muncit în secret.

Horoscop zilnic 2 martie 2021 Fecioară

Financiar vorbind, norocul ar trebui să fie de partea ta și să începi deja să culegi roadele. Spre după-amiază atmosfera devine insuportabilă pe plan romantic, sau apar unele probleme cu copiii.

Horoscop zilnic 2 martie 2021 Balanță

Dacă mama sau soacra îți cere socoteală pentru orice fleac și încearcă să te controleze, cu siguranță nu va ieși prea frumos. Chiar dacă nu vei rezista să nu o pui la punct, contează mult și pe ce ton pui problema.

Horoscop zilnic 2 martie 2021 Scorpion

Încearcă să fii cât mai clar când îți exprimi nemulțumirile și nu trimite mesaje amestecate. Dacă simți nevoia să stai singur, nu ezita. Până la urmă, te poate scuti de multe conversații neplăcute.

Horoscop zilnic 2 martie 2021 Săgetător

Dacă te compari cu ceilalți s-ar putea să pierzi din vedere ce minunată este viața ta. Gândește-te că toate se întâmplă la timpul lor. Banii pot aduce astăzi motive de îngrijorare.

Citește și: Horoscop rune 2021, cu Mihai Voropchievici. Ce rezervă astrele pentru fiecare lună din an

Horoscop zilnic 2 martie 2021 Capricorn

Astăzi s-ar putea să nu mai ții cont de nicio regulă, cu atât mai mult cu cât cineva încearcă să-ți dea peste nas, sau devii frustrat că ai pea multe sarcini.

Horoscop zilnic 2 martie 2021 Vărsător

Ți se întâmplă de multe ori să prevezi viitorul și este teribil de enervant că oamenii nu țin cont de avertismentele tale. Pur și simplu lasă-i să învețe din propriile lor experiențe.

Citește și: Ce îţi rezervă destinul în 2021 în funcţie de anul personal. Cum se calculează anul personal

Horoscop zilnic 2 martie 2021 Pești

Uneori este de preferat să nu fii atât de transparent și este de o mie de ori mai bine să păstrezi doar pentru tine unele informații. Pentru unii nativi azi pot exista confruntări cu un prieten sau cu o asociație.

Ultimele știri