Antena Căutare

Horoscop rune 2021, cu Mihai Voropchievici. Ce rezervă astrele pentru fiecare lună din an

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea "Adevăruri Ascunse", de la Antena 3, horoscopul runelor pentru fiecare lună din anul 2021.

Horoscop rune 2021, cu Mihai Voropchievici. Ce rezervă astrele pentru fiecare lună din an Galerie
Horoscop rune 2021, cu Mihai Voropchievici. Ce rezervă astrele pentru fiecare lună din an

Ianuarie este o lună presărată cu distracții și călătorii de tot felul. Este important să ne simțim bine și să acceptăm propunerile care vin spre noi. Ne relaxăm la început de an! Luna ianuarie 2021 va fi una cu călătorii pentru toată lumea.

În februarie apar vești bune, iar în martie trebuie să ne relaxăm și să ne interesăm de rude, de prieteni, de starea lor de sănătate.

În aprilie, se unesc câteva destine. E o lună patru, de asociere întrea oameni, se vor lega relații de tot felul, atât prefesionale, cât și amoroase. Luna a cincea, adică mai, aduce fertilitate și belșug.

Luna iunie, în a 6-a din an va exista multă comunicare în familie. În luna iulie avem o rună întoarsă: jumătate spune să ne relaxăm, iar cealaltă jumătate să fim activi.

Luna august vine cu vești bune, concedii și sume de bani importante. Luna septembrie, a 9-a din an, ne trimite în călătorii.

Octombrie este luna Tatălui Ceresc. Vom avea protecție totală pentru toată lumea. În noiembrie vom avea parte de descoperiri ale adevărurilor importante despre tot ce ne înconjoară.

Decembrie, ultima lună din an aduce multe schimbări pentru toată lumea, pe toate planurile.

Horoscop rune ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici

Începutul anului 2021 vine cu schimbări majore pentru unele zodii și cu dezamăgiri pentru alți nativi, anunță numerologul Mihai Voropchievici. În acest an se pune accent pe sănătate, astfel că anumite zodii trebuie să acorde mai multă atenție pe starea fizică și să-și rezolve cât mai curând problemele pe care le au.

Horoscop rune luna ianuarie BERBEC

Va exista în viața nativilor un salt calitativ în urma căruia se vor îmbogăți. Lărgirea cercului de prieteni poate aduce succes. Vor fi mulți berbeci care vor căuta să-și schimbe locul de muncă. Sănătatea e bună pentru Berbeci în 2021, potrivit Antena3.

Horoscop rune luna ianuarie TAUR

Lună grea, măsurați-vă forțele, dozați-vă puterea pentru că aveți de tras, e o lună complicată și pe latură de sănătate. Taurii au an bun pentru introspecție, pentru a cere ajutor la nevoie. E bine ca în acest an să vă spuneți deschis tot ce vă frământă. E anul în care puteți răbufni și răsufla ușurați. Veți fi tentați să schimbați jobul.

Horoscop rune luna ianuarie GEMENI

Sunt puși pe ceartă, pe harță, o mică bătălie, dar dacă sunt calmi și liniștiți nu trebuie să se îngrijoreze pentru că vor cîștiga oricum. Cei care sunt singuri găsesc dragostea în cercul de prieteni, iar cei căsătoriți au armonie, liniște și pace. Gemenii în 2021 devin mai carismatici și mai creativi.

Ce îţi rezervă destinul în 2021 în funcţie de anul personal. Cum se calculează anul personal

Horoscop rune luna ianuarie RAC

Poate afla niște adevăruri importante cu marcaj pe viață care îi pot schimba sau îi pot da peste cap pur și simplu. Talentele vă pot aduce bani în plus. 2021 e anul cu cele mai mari oportunități de a scoate talentele la iveală. Racii în 2021 trebuie să știe să se adapteze.

Horoscop rune luna ianuarie LEU

La locul de munca Leii sunt apreciați și e bine să economisiți banii. Din ianuarie, sănătatea cere atenție pentru Lei. Nu intrați în contact cu cei răciți!

Horoscop rune luna ianuarie FECIOARĂ

E pe punctul de a începe o viață nouă, o revigorare pe toate planurile: fizic, psihic, financiar și amoros. Sănătatea e bună dacă petreceți mai mult timp în natură. Faceți-vă noi prieteni pentru că anul aduce mult noroc în viața socială.

Continuarea >>> Horoscop rune ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici.

Horoscop rune ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele încep o viață nouă, vezi ce se întâmplă cu Taurii... Horoscopul zilei 5 ianuarie 2021. Racii trec printr-o despărțire, află ce se întâmplă cu Gemenii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x