Live acumObservator 23
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Horoscopul zilei 22 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

O nouă zi, noi provocări pentru zodii. Iată ce spune horoscopul de astăzi, 22 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani.

Horoscopul zilei de 22 februarie 2021. Iată ce sun astrele pentru fiecare zodie

Profimedia

Se anunță o săptămână plină de vești bune pentru că a trecut ce era mai greu. În săptămâna care vine trebuie să profităm de această energie pozitivă. Astăzi, 22 februarie 2021, căutăm siguranța în orice și vrem să fim în jurul celor cre ne aduc liniște în viață. Atmosfera în general e mult mai calmă și mulți dintre noi simțim că trebui să îngropăm „securea războiului”.

Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop 22 februarie 2021 Berbec

Chiar dacă ai fost mai mult pe fugă în ultima vreme, atenția ta se îndreaptă acum spre relațiile cu cei dragi. Nu te mulțumești decât cu o conexiune profundă și refuzi lucrurile făcute pe jumătate, mai ales pe plan amoros.

Citește și: Horoscop rune 2021, cu Mihai Voropchievici. Ce rezervă astrele pentru fiecare lună din an

Horoscop 22 februarie 2021 Taur

Atunci când simți că nu mai poți apar oameni apropiați care îți redau încrederea în tine. De asemenea, se clarifică multe situații pe plan profesional.

Horoscop 22 februarie 2021 Gemeni

Finanțele pot fluctua azi, 22 februarie, și nu ar fi de mirare dacă iei niște decizii importante împreună cu fmailia. Mulți Gemeni s-ar putea orienta spre afaceri cu mânare, sau restaurante.

Citește și: Ce îţi rezervă destinul în 2021 în funcţie de anul personal. Cum se calculează anul personal

Horoscop 22 februarie 2021 Rac

Astăzi, 22 februarie, te simți în largul tău și dacă ai de clarificat anumite situații financiare o vei face cu mult mai mult calm, oricât de tulburi ar fi fost situațiile de până acum.

Horoscop 22 februarie 2021 Leu

Este așteptat ca astăzi, 22 februarie 2021 să fii un pic mai tăcut și prins în gândurile tale. Fizic nu ești în formă maximă, dar îți prinde bine să încetinești un pic ritmul. De asemenea, vei relua discuții financiare care rămăseseră în coadă de pește.

Citește și: Ce nu iubesc bărbaţii la femei, cu Mihai Voropchievici: "Suspiciunile pot distruge o relaţie"

Horoscop 22 februarie 2021 Fcioară

Fie tu ajuți astăzi pe cineva, fie prietenii tăi se dovedesc a fi foarte utili și sunt alături de tine dacă ai nevoie. La polul opus sunt și nativi ai zodiei Fecioară care ridică un zid între ei și ceilalți.

Horoscop 22 februarie 2021 Balanță

Te numeri printre norocoșii care astăzi pot încasa niște bani sau care pot semna un contract imobiliar în favoarea lor. Banii vin ca un bonus, o reducere sau ca o refinanțare și efectiv Balanțele simt cum li se iau o greutate de pe umeri.

Horoscop 22 februarie 2021 Scorpion

Astăzi ți se pot aprinde călcâiele după cineva care locuiește în străinătate, sau care este de altă naționalitate. De asemenea, poți primi vești neșteptate de la cineva care ți-a fost coleg în școală sau în străinătate.

Horoscop 22 februarie 2021 Săgetător

Dechide bine ochii la oamneii cu care locuiești, pentru că pot ieși la iveală aspecte care să îți demonstreze că meriți mult mai mult. De asemenea, nu subestima astăzi importanța odihnei.

Horoscop 22 februarie 2021 Capricorn

Parteneriatele pot avea astăzi momente când merg de minune, iar apoi, din senin, să o ia pe o pantă alunecoasă. Pe plan emoțional ai momentele tale de romantism, dar apoi te poți zburli și atsa schimbă tot.

Horoscop 22 februarie 2021 Vărsător

Starea ta de spirit se îmbunătățește, mai ales că poți primi vești bune despre salariu, sau despre o plată. Cu cât ești mai disciplinat și cu picioarele pe pământ, cu atât roadele pe care le vei culege vor fi și mai mari.

Horoscop 22 februarie 2021 Pești

Chiar dacă este luni tu ești deja sufletul petrecerilor. Totată lumea prezentă în jurul tău va simți că aduci motive de voie bună. Să nu te surprindă dacă primești vești de la foști.