Horoscopul zilei 3 martie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

O nouă zi, noi provocări pentru zodii. Iată ce spune horoscopul de astăzi, 3 martie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani.

Horoscopul zilei de 3 martie 2021. Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte!

Profimedia

Astăzi simțim totul mult mai profund și putem ajunge chiar să fim pătimași. În plus, vrem doar adevărul și dacă nu ne este servit pe tavă, scormonim noi după el. Investigăm, facem cercetări și vrem să observăm dincolo de superficialitatea lucrurilor.

În timp ce unii nativi simt nevoia astăzi să fie cât mai discreți și nu își doresc să fie în centurl atenției, alții pot întâlni astăzi persoane interesante, capabile să schimbe ceva în viața lor.

Ce se întâmplă astăzi, 3 martie 2021 cu fiecare zodie în parte

Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop zilnic 3 martie 2021 Berbec

Astăzi s-ar putea să faci un pas în spate pentru a observa din umbră ce se întâmplă în jurul tău. Nu vei vrea să faci parte din mijlocul evenimentelor. Alți nativi pot primi o sumă de bani, despre care au discutat în trecut.

Citește și: Horoscop martie 2021: dragoste, bani, carieră. Ce zodii vor excela pe toate planurile

Horoscop zilnic 3 martie 2021 Taur

Universul pune lupa acum pe sectorul relațiilor și scoate la iveală tot felul de secrete. Astfel, apar incidente ori în parteneriatele de afaceri, ori în cele personale. Este foarte posibil ca un prieten să-ți pice cu tronc, sau să cunoști o persoană care să reprezinte mare interes.

Horoscop zilnic 3 martie 2021 Gemeni

La locul de muncă relațiile cu superiorii sau colegii stau pe un buton de pulbere, care în orice moment poate exploda. De asemenea, o ofertă veche pe plan profesional poate fi reluată și sunt șanse mari să fii foart încântat.

Horoscop zilnic 3 martie 2021 Rac

Chiar dacă ai avut parte de niște zile mai triste și poate ai și plâns când nu te-a văzut nimeni, astăzi simți că-ți regăsești puterea. Nu e ca și când nu te mai dor evenimentele recente, dar îți propui să nu te mai lași doborât.

Citește și: Horoscop rune 2021, cu Mihai Voropchievici. Ce rezervă astrele pentru fiecare lună din an

Horoscop zilnic 3 martie 2021 Leu

Ești cu capsa pusă încă de dimineață și tendința este să-ți verși nervii pe oamenii cei mai apropiați. Pe plan personal poți fi atras ca un magnet de o persoană pe care o întâlnești prin intermediul job-ului.

Horoscop zilnic 3 martie 2021 Fecioară

Dacă ai de gând să te muți din țară, sau să pleci într-o călătorie să știi că îți poți găsi și dragostea peste hotare. La fel de bine, în viața ta poate intra un străin care să nu mai vrea să plece.

Horoscop zilnic 3 martie 2021 Balanță

Dacă petreci mult timp peste program și în preajma ta este și un coleg care îți place, toată povestea se poate complica într-o secundă. Pentru alți nativi finanțele sunt astăzi principala prioritate.

Horoscop zilnic 3 martie 2021 Scorpion

Ai puterea de a simți tot ce se întâmplă sub radar și de a descoperi tot felul de informații ascunse. Tot azi ai capacitatea de a prinde pe cineva în mraja ta.

Horoscop zilnic 3 martie 2021 Săgetător

Astăzi s-ar putea să fii mai secretos și deloc dornic să-ți deschizi inima. Să sperăm că oamenii din jur vor înțelege că ai și tu nevoia de momentele tale de intimitate.

Horoscop zilnic 3 martie 2021 Capricorn

Astăzi s-ar putea să ajungi la concluzia că nu te poți baza pe un prieten. La fel de bine, cineva apropiat te poate trăda sau manipula astfel încât să aibă doar el de câștigat.

Citește și: Ce îţi rezervă destinul în 2021 în funcţie de anul personal. Cum se calculează anul personal

Horoscop zilnic 3 martie 2021 Vărsător

Astăzi cei din familie devin aliații tăi și te pot susține chiar și pe plan financiar, dau te pot ajuta să îți crești încrederea în tine. Pe plan profesional încă te consumi.

Horoscop zilnic 3 martie 2021 Pești

Pot ieși le iveală anumite informații care să te dezamăgească. Pe de altă parte, anumite persoane vor încerca să te convingă să fii de acord cu părerile lor, dar știi tu mai bine de ce nu e cazul să o faci.

Ultimele știri