Antena Căutare

12 ani de Neatza cu Răzvan şi Dani. Helmuth Duckadam, glume speciale la adresa lui Cătălin Oprişan: "Știi care este diferența dintre mine și Oprișan? Că eu o să mă retrag la bătrânețe"

La aniversarea de 12 ani de Neatza cu Răzvan şi Dani, Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla, a făcut un roast special la adresa lui Cătălin Oprişan, redactorul șef de la A1.ro.

12 ani de Neatza cu Răzvan şi Dani. Helmuth Duckadam, glume speciale la adresa lui Cătălin Oprişan: "Știi care este diferența dintre mine și Oprișan? Că eu o să mă retrag la bătrânețe" Galerie
Helmuth Duckadam îl ia la roast pe Cătălin Oprișan

Helmuth Duckadam a lăsat un plic cu un roast pentru Cătălin care a fost citit de prietenii lui. Biletul, primit de la Duckadam a fost citit cu măreție de băieți și s-a râs pe săturate.

"Știi care diferența dintre mine și Oprișan? Că eu o să mă retrag la bătrânețe", și-a început Dani roast-ul la adresa lui Cătălin.

"Nu vrea să pună o centrală în apartament pentru că îi este frică de gaze, dar eu cred că se teme de factură"

Știe toată lumea ca Oprișan nu prea are căldură acasă?! Radet, mama voastră de băieți!!!

"Aș fi zis că la cât ești de ocupat nu ai timp să mănânci. Nu este cazul!!", ar fi spus Helmuth Duckadam .

Helmut Duckadam (60 de ani) este un portar de fotbal retras din activitate, supranumit „Eroul de la Sevilla”, deoarece în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986 a apărat toate cele patru lovituri de la 11 metri pentru a aduce trofeul echipei sale, Steaua București. A jucat anterior și la Constructorul Arad.

La scurt timp după câștigarea trofeului, a suferit o accidentare care i-a pus capăt carierei. Acesta este director de imagine la FCSB.

Cariera sa a fost întreruptă brusc, din cauza unui anevrism care a impus o intervenție chirurgicală la brațul drept, aceasta determinându-l să iasă definitiv din fotbalul de performanță la vârsta de 27 de ani.

La 3 ani de la finala de la Sevilla, în anul 1989, Duckadam s-a reîntors pe teren, pentru ultimele două sezoane, la divizionara B, Vagonul Arad. În total are 133 de apariții în divizia A, 13 în Cupa României și 9 în Cupa Campionilor Europeni.

Amintitri din copilărie de Ramona Olaru. Ce făcea vecina în urmă cu 12 ani, atunci când se lansa Neatza cu Răzvan şi Dan... 12 ani de Neatza cu Răzvan şi Dani. Helmuth Duckadam, supranumit "Eroul de la Sevilla": "Mulțumim că ne ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x