Live acum
Prime Time 20:00iUmor

50 de ani de la primul pas pe Lună! Roca selenară primită de Ceaușescu de la Nixon, în continuare dispărută!

Pe 20 iulie 1969 s-a produs aselenizarea și astfel, astronautul Neil Amstrong, a devenit primul om care a pășit pe Lună. Nicolae Ceaușescu s-a numarat printre cei 135 de șefi de stat care a primit în dar de la presedintele SUA, Richard Nixon, o piatra colectata de pe Luna în cadrul misiunilor Apollo.

Pe 20 iulie 1969 s-a produs aselenizarea și astfel, astronautul Neil Amstrong, a devenit primul om care a pășit pe Lună.

Nicolae Ceaușescu s-a numarat printre cei 135 de șefi de stat care a primit în dar de la presedintele SUA, Richard Nixon, o piatra colectata de pe Luna în cadrul misiunilor Apollo.

Cătălin Oprișan, redactorul șef de la a1.ro, a prezentat pe scurt la Neatza cu Răzvan și Dani povestea aselenizării. Acesta a precizat că Români a primit două pietre de pe lună, una primită de Nicolae Ceaușescu și care acum zace în muzerul de Istorie din România, care este închis, și a doua care a fost furata și vânduta în Olanda.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!