Antena Căutare

Bloggerii Andrei și Roxana Ciuchilan oferă câteva sfaturi părinților care își doresc vacanțe liniștite alături de micuții lor

Andrei și Roxana Ciuchilan, doi bloggeri de mare succes, oferă câteva sfaturi părinților care își doresc vacanțe liniștite alături de micuții lor.

Andrei și Roxana Ciuchilan, doi bloggeri de mare succes, oferă câteva sfaturi părinților care își doresc vacanțe liniștite alături de micuții lor.

Aceștia sunt pasionați de călătorii și au decis să descopere lumea împreună cu bebelușul lor, micuțul Alexei în vârstă de un an.

Cei doi s-au apucat de blogging în urmă cu șapte ani. Atunci când au aflat că vor deveni părinți s-au temut că vor fi nevoiți să renunțe la excursii și vacanțe o perioadă până va crește cel mic.

Ei au continuat să publice pe blog călătoriile lor pentru a motiva și ceilalți părinți să călătorească împreună cu cei mici, pentru că nu este atât de greu precum pare.

Bloggerii au avut curajul să plece cu bebelușul lor când avea doar nouă luni tocmai în Canada. Deși experiența a fost mai obositoare și au avut câteva complicații, aceștia nu s-au descurajat și au continuat să descopere frumusețea lumii.

Cum se prepară faimoasa cafea turcească la nisip... 50 de ani de la primul pas pe Lună! Roca selenară primită de Ceaușescu de la Nixon, în continuare dispărută!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x