Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani. Ai examene în perioada asta? Alimentele care îți îmbunătățesc memoria și capacitatea de concentrare

Elevii și studenții au un mare stres în această perioadă. Unii dau Bacalaureatul, iar alții susțin examenele de la facultate. Sunt câteva dintre alimentele care îmbunătățesc memoria și capacitatea de concentrare.

Elevii și studenții au un mare stres în această perioadă. Unii dau Bacalaureatul, iar alții susțin examenele de la facultate. Există o listă cu alimente care îmbunătățesc memoria și capacitatea de concentrare, susțin specialiștii.

Nutriționistul Florin Bălănică a explicat pe larg, într-un interviu acordat "Neatza cu Răzvan și Dani", care sunt cele mai eficiente metode pentru a stimula memoria.

De exemplu:

Avocado - La fel ca peştele, avocado este plin de grăsimi bune. Avocado conţine, de asemenea, o cantitate semnificativă de vitamina K.

Turmeric - Stimulează hormonii care ajută celulele creierului şi măreşte fluxul de oxigen din creier.

Spanac - Conţinutul de vitamina A ajută la reducerea inflamaţiei de la nivelul celulelor creierului.

Neatza cu Răzvan și Dani. Larisa Iordache revine în gimnastică la doi ani de la accidentare... Neatza cu Răzvan și Dani. Pipino de România e unic pe scenă: Salopeta este a mea, nu a Deliei, așa cum mi-au spus cârcot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x