Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Neatza cu Răzvan și Dani. Ai examene în perioada asta? Alimentele care îți îmbunătățesc memoria și capacitatea de concentrare

 

Elevii și studenții au un mare stres în această perioadă. Unii dau Bacalaureatul, iar alții susțin examenele de la facultate. Există o listă cu alimente care îmbunătățesc memoria și capacitatea de concentrare, susțin specialiștii. 

Nutriționistul Florin Bălănică a explicat pe larg, într-un interviu acordat "Neatza cu Răzvan și Dani", care sunt cele mai eficiente metode pentru a stimula memoria.

De exemplu:

Avocado - La fel ca peştele, avocado este plin de grăsimi bune.  Avocado conţine, de asemenea, o cantitate semnificativă de vitamina K.

Turmeric - Stimulează hormonii care ajută celulele creierului şi măreşte fluxul de oxigen din creier.

Spanac - Conţinutul de vitamina A ajută la reducerea inflamaţiei de la nivelul celulelor creierului.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI