Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani. Pipino de România e unic pe scenă: Salopeta este a mea, nu a Deliei, așa cum mi-au spus cârcotașii

Pipino de România e deja faimos în România, a fost concurent de la iUmor, l-a văzut o țară întreagă si face spectacol de fiecare dată. Unde mai pui că fiecare apariție a sa este cu totul inedită. Ce Delia, ce Andreea Bălan?! 

Pipino de România e deja faimos în România, a fost concurent de la iUmor, l-a văzut o țară întreagă si face spectacol de fiecare dată. Unde mai pui că fiecare apariție a sa este cu totul inedită. Ce Delia, ce Andreea Bălan?!

Invitat la Neatza cu Răzvan și Dani, Pipino a explicat că are o salopetă care seamănă foarte bine cu cea a Deliei, jurata de la iUmor.

Supărat nevoie mare, artistul a ținut să precizeze că nu a furat ideea juratei, așa cum a fost acuzat, ci a fost idee personală, semn că are gusturi bune în materie de vestimentație.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ai examene în perioada asta? Alimentele care îți îmbunătățesc memoria și capacitatea de concen... Piesa verii 2019 s-a auzit la Neatza cu Răzvan și Dani. Cristina Spătar lansează cel mai recent single, "Ay"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x