Antena Căutare

Maratonistul Alex Corneschi a doborât un record în SUA! Dani, despre pantalonii Lucsandrei: „S-ar putea să te huiduie și rațele de pe lac”

Alex Corneschi este campionul național la maraton și este primul român care a participat la The Speed Project, cursa care se desfășoară între Los Angeles și Las Vegas. Sportivul a vorbit despre performanța lui la „Neatza cu Răzvan și Dani”. 

Alex Corneschi este campionul național la maraton și este primul român care a participat la The Speed Project, cursa care se desfășoară între Los Angeles și Las Vegas. Sportivul a vorbit despre performanța lui la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Au fost 120 de kilometri de alergare și aproximativ 200 de kilometri de pedalat”, a spus maratonistul Alex Corneschi.

„Am fost patru băieți și două fete – aceasta este formula pentru a încerca să doborân recordul. Am alergat 550 de kilometri cu plecare din Santa Monica până în Las Vegas. Am reușit să doborâm recordul de anul trecut cu o oră și jumătate. Am terminat în 34 de ore, 14 minute și 35 de secunde”, a mai spus Alex Corneschi.

În prezent, Alex Corneschi se antrenează intens pentru Jocurile Olimpice.

„Săptămâna are 7 zile, eu fac 13 antrenamente pe săptămână. Duminica este ziua mea mai ușoară – am două antrenamente într-unul”, a spus sportivul.

Lucsandra Săndulescu l-a întâlnit pe Alex Corneschi în Parcul Herăstrău din București.

Dani Oțil a glumit pe seama pantalonilor purtați de Lucsandra Săndulescu, pe care Alex Corneschi a invitat-o la alergare.

„Nu că nu te-ar lăsa pantalonii să alergi – sunt atât de largi precum pantalonii lui Pantaloni Pătrați. Nu numai că sunt ciudați, dar ei te ajută să alergi, pentru că au lejeritate, dar s-ar putea să te huiduie și rațele de pe lac”, i-a spus Dani Oțil.

Dani a explicat și că, deși oamenii sunt pregătiți genetic să alerge, aceștia pot fi învățați să alerge corect. „Un alergător de marathon face diverse încărcări, descărcări, volume, intervale – sunt forme de a te antrena pentru ceva etnic”, a explicat prezentatorul, care a apreciat și comunitatea de alergători, în care este mai ușor să îți menții motivația.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Locul din București pe lângă care treci fără să știi ce ascunde. Cel care odihnește acolo a înființat primul ziar adevăr... Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante, detalii despre „Liber ca pasărea cerului”: E un pic povestea Răzvan și Dani, dar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x