Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox și fost concurent X Factor, vrea să-și dea rezidențiatul: "Vreau să-mi aleg specializarea pe ORL sau pediatrie" | Video

Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox și fost concurent X Factor, vrea să-și dea rezidențiatul, după ce a terminat Facultatea de Medicină Generală.

Jukebox lansează melodia "Sexy foc", un single fresh, plin de energie, cu un sound catchy, elemente funk, dance și multă voie bună.

Piesa "Sexy foc" este compusă de Marius Rozsdas & Andi Bănică și produsă în studiourile Magic Juice.

Veste bună pentru fanii “X-Factor”. Show-ul revine la Antena 1 cu sezonul 9! Când începe emisiunea și care este noul juriu | Video​

În perioada de izolare, Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox, a lucrat ca fermier, la casa sa de la țară, din comuna Saelele, județul Teleorman.

Alex Vasilache a petrecut mult timp alături de familie, soția lui, Andreea, și fiul lor, Sebastian, poreclit Bobitză.

Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox și fost concurent X Factor, vrea să-și dea rezidențiatul, după ce a făcut Medicina Generală: "Vreau să-mi aleg specializarea pe ORL sau pediatrie"

Cu 20 de ani de activitate pe piața muzicală din România, peste 2.000 de concerte live și 3 albume, Jukebox este una dintre cele mai apreciate trupe de muzică live.

Florin Răduță, câștigătorul X Factor, a lansat o piesă nou-nouță! "Fără tine (Oh oh)", melodia care te ajută să treci peste prima despărțire

În februarie 2017, trupa s-a îmbogățit cu o voce specială și o apariție exotică filipineza Bella Santiago, câștigătoarea sezonului al optulea de la X Factor.

Pentru mai mute detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Ultimele știri