Antena Căutare

Veste bună pentru fanii “X-Factor”. Show-ul revine la Antena 1 cu sezonul 9! Când începe emisiunea și care este noul juriu | Video

X Factor revine la Antena 1! Loredana Groza și Florin Ristei vor lua loc pe scaunele de jurati, alături de Ștefan Bănică și Delia.

Dani Oțil a anuțat că după un an de pauză, X Factor revine în grila postului Antena 1, prezentatorul menționând că doar în două țări din lume se reiau filmările, pentru celebrul concurs.

După un 2019 fără X Factor, emisiunea de talente revine în grila de programe a postului Antena 1 din toamnă, cu ceva surprize pentru telespectatori. În 2020, show-ul ajunge la cel de-al nouălea sezon.

Juriul noului sezon X Factor va fi compus din Delia, Ștefan Bănică, Loredana Groza și Florin Ristei, iar Răzvan și Dani se întorc la cârma emisiunii.

Florin Răduță, câștigătorul X Factor, a lansat o piesă nou-nouță! "Fără tine (Oh oh)", melodia care te ajută să treci peste prima despărțire

"Dacă săracii tot au rezistat în pandemie cu "Neatza cu Răzvan și Dani", o emisiune de patru ore... Bravo pentru curaj și rezistență! Aș vrea să le propun șefilor de la Antena 1 să facă și "Seara cu Răzvan și Dani" și dacă le iese bine să facă și "Noaptea cu Răzvan și Dani". În felul ăsta, putem să ne odihnim și noi în juriul de la X Factor", a spus Ștefan Bănică despre Răzvan și Dani.

Audițiile se vor desfășura anul acesta numai la București, începând de astăzi, 07.07.2020. Decizia de a ține audiții doar în Capitală a fost luată pe fondul restricțiilor impuse de pandemie.

X Factor este o competiție televizată care își propune să găsească noi talente muzicale. Emisiunea face parte din franciza internațională The X Factor, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell.

Câștigătorul X Factor 2018. Bella Santiago cântă melodia "Hora din Moldova"

În 2018, X Factor România ajungea la cel de-al optulea sezon, finaliștii ediției fiind: Bella Santiago (Delia), Doinița Ioniță (Ștefan Bănică), Ioana Bulgaru (Ștefan Bănică) și Cristian Moldovan (Carla's Dreams). Marea finală a fost difuzată pe 23 decembrie 2018, iar câștigătoarea sezonului 8 a fost Bella Santiago.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Îți plac senzațiile tari? Uite cum poți bate un cui cu palma și apoi să-l scoți cu dinții. Răzvan: "Simt eu durerea... Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox și fost concurent X Factor, vrea să-și dea rezidențiatul: "Vreau să-mi aleg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x