Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Alex Velea, concurent în „Asia Express”, sezonul trei, a dat din casă, la „Neatza cu Răzvan și Dani”: „Sunt multe lucruri de care mă tem”

Alex Velea, care va fi unul dintre concurenții din sezonul trei „Asia Express”, a făcut dezvăluiri despre show, luni, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Alex Velea, care va fi unul dintre concurenții din sezonul trei „Asia Express”, a făcut dezvăluiri despre show, luni, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Luat la întrebări de Dani Oțil, Alex Velea a explicat cum crede că se va descurca cu mâncarea în „Asia Express”.

„Pot să fiu și foarte strict cu mâncarea. Dacă îți aduci aminte, în perioada în care ne-am cunoscut, mâncam o pungă de pufuleți pe zi și cu caloriile alea puteam să mă descurc o zi întreagă. Mă gândesc că anii ăștia nu m-au schimbat atât de mult”, i-a explicat Alex Velea lui Dani Oțil.

„Să ne țineți pumnii, pentru că plecăm într-o călătorie și nu știm la ce să ne așteptăm acolo. Ne ducem așa, un pic, cu capul înainte”, a mai spus Alex Velea, care va face echipă în „Asia Express”, sezonul trei, cu Mario Fresh.

La fel cum a spus Mario Fresh, coechipierul lui din următorul sezon „Asia Express”, Alex Velea a anunțat că el și prietenul său merg să câștige.

„Noi mergem să câștigăm emisiunea asta. Sunt multe lucruri de care mă tem, dar vreau să par o persoană curajoasă, așa că nu o să vă zic de ce mă tem”, a mai spus Alex Velea.

La începutul acestui an, Alex Velea a lansat un proiect special, cu un concept aparte: patru artiști, 10 piese, un album, „10 din 10”. Colaborarea dintre Lino Golden, Alex Velea, Mario Fresh și Rashid, care formează gașca Golden Gang, a adus publicului proiectul „10 din 10”.

Nerăbdători, entuziasmați, speriați sau panicați de ce urmează să li se întâmple, toți concurenții din noul sezon „Asia Express” recunosc un lucru: Acest show va fi experiența vieții lor. Vor avea la dispoziție un singur dolar pe zi, vor trebui să își găsească singuri cazare și transport și, pe lângă asta, vor fi constant nevoiți să îndeplinească tot felul de misiuni pentru a putea avansa în cursă.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!