Antena Căutare

„În orașul trist luminile s-au stins”. Îți amintești versurile? Alex Velea și Matteo au refăcut piesa celor de la Genius și a ieșit un super hit

Alex Velea și Matteo au făcut dezvăluirea momentului pentru fani, chiar în timpul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1!

Alex Velea și Matteo au realizat o super colaborare pentru piesa „Orașul trist”, un remake după melodia celebră cântată de Genius! Detalii incredibile au fost dezvăluite în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani!

ALEX VELEA ȘI MATTEO, SUCCES URIAȘ CU PIESA „ORAȘUL TRIST”

În anii `90, puțini erau românii care nu fredonau versurile „În orașul trist/Luminile s-au stins”. Cu acordul celor de la trupa Genius, Alex Velea a folosit celebrele versuri și a făcut împreună cu Matteo o piesă demențială, care a adunat deja jumătate de milion de vizualizări pe YouTube!

Colaborarea dintre cei doi artiști, care se întâmplă să fie și prieteni foarte buni, s-a dovedit a fi una de succes, iar fanii au fost plăcut surprinși de rezultat!

De obicei, rare sunt situațiile în care o piesă remake sună mai bine decât originalul, dar putem spune că Alex Velea chiar a reușit să demonstreze din plin acest lucru!

CITEȘTE ȘI: Alex Velea și Antonia au dezvăluit secretul relației lor:"Dumnezeu ne-a pus în formula potrivită!" Interviu în familie! - VIDEO

Prin intermediul unor apeluri video, cei doi artiști au făcut mai multe dezvăluiri despre prietenia lor, despre perioada în care au locuit împreună și despre multe alte aspecte din viața și cariera lor!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli mai multe detalii despre Alex Velea și Matteo sau să descoperi piesa „Orașul trist”!

ALEX VELEA ÎN SEZONUL 3 ASIA EXPRESS

Alex Velea i-a uimit recent pe fani după ce a decis să participe în sezonul 3 al emisiunii Asia Express, făcând echipă cu Lino Golden. Chiar dacă nu au ajuns în finală, cei doi au demonstrat că sunt puternici, curajoși și extrem de ambițioși, chiar și atunci când condițiile devin dificile.

CITEȘTE ȘI: Alex Velea a dezvăluit ce a făcut după eliminarea din Asia Express, sezonul 3. S-a închis în casă cu Antonia!

I-am putut vedea făcând autostopul prin Filipine sau căutându-și cazare, i-am urmărit în timpul unor misiuni grele și am descoperit o latură mai puțin cunoscută a celor doi: cea de luptători!

Când și cum se fac înscrierile și reînscrierile la grădiniță! Anunțul momentului pentru părinți... Cum au fost întâmpinați românii care au dus ajutoare în Republica Moldova: „Nu te-ai așteptat la un pod de flori, dar nu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x