Antena Căutare

Dans contemporan de excepție la „Neatza”! Campioana Alina Radu a făcut spectacol - VIDEO

Alina Radu, fostă campioană la gimnastică aerobică, reprofilată pe dans contemporan, a făcut spectacol la „Neatza cu Răzvan și Dani” și a vorbit despre copiii pe care îi pregătește pentru competiții.

Alina Radu, fostă campioană la gimnastică aerobică, reprofilată pe dans contemporan, a făcut spectacol la „Neatza cu Răzvan și Dani” și a vorbit despre copiii pe care îi pregătește pentru competiții.

„Pregătesc foarte mulți copii pentru concursuri internaționale. M-am cam lăsat pe mine deoparte. Nu am mai dansat de ceva timp. Am în jur de 20 – 25 de copii la clasă, pe dans contemporan”, a spus ea, precizând că dansul contemporan pare să fie foarte la modă.

„Au participat deja la competiții, au câștigat foarte multe premii și pentru că s-au calificat urmează să mergem prin toată Europa, să vedem ce putem să luăm”, a mai spus Alina Radu.

Ea a vorbit și despre notarea la astfel de competiții.

„Dansul nu este chiar un sport și este un pic altfel cu notarea – este mult mai personală. Este despre emoție, trăire și corectitudine”, a explicat ea.

Alina Radu este absolventă a Unviersității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale", secția Teatru și Coregrafie și practică gimnastica aerobic de 14 ani.

Urmăriți clipul de mai sus pentru a urmări momentul de dans al Alinei Radu și pe cel de mai jos, pentru a urmări interviul cu ea de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Dani și Mihaela Rădulescu se vor revedea, la „Neatza”! Ce plan „diabolic” are prezentatorul. „Să nu mă faceți de râs”... Dani, repetiție pentru întâlnirea cu Mihaela Rădulescu! Ce vrea să o facă să creadă  ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x