Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Raman cu tine

Ana Morodan a apărut nemachiată la „Neatza cu Răzvan și Dani”! „Dacă îmi cade fața, o mai ridic un pic”

Ana Morodan a apărut nemachiată la „Neatza cu Răzvan și Dani”. „Contesa digitală”, care a a participat în cel de-al doilea sezon al celui mai dur reality show, Asia Express – Drumul Elefantului, a fost filmată în biroul ei din București.

Ana Morodan a apărut nemachiată la „Neatza cu Răzvan și Dani”. „Contesa digitală”, care a a participat în cel de-al doilea sezon al celui mai dur reality show, Asia Express – Drumul Elefantului, a fost filmată în biroul ei din București.

„Este prea dimineață pentru mine să mă machiez, dar nu vă faceți griji, că am un ten de porțelan. Dacă îmi cade fața, o mai ridic un pic, o mai operez, nu vă faceți probleme”, a spus Ana Morodan.

Morodan și-a prezentat biroul afla într-o clădire art-deco din Capitală și a dezvăluit că și-a cumpărat o canapea din India. Aceasta nu a ajuns, încă.

„Fac icter!”, a izbucnit Ana Morodan, amintindu-și că o supără acest lucru.

„Muncesc ca un câine ordinar”, a mai spus contesa digitală, ca să fie clar pentru toată lumea.

Ana Morodan și-a început cariera de blogger la vârsta de 24 de ani și a fost avocat.

La Asia Express, Ana Morodan a participat alături de Adrian Teleșpan. Câteva momente cu ei din emisiune, aici.

Urmăriți vizita echipei „Neatza cu Răzvan și Dani” la biroul Anei Morodan în clipul de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro