Antena Căutare

Top 5 momente cu Ana Morodan și Adrian Teleșpan, la Asia Express! De la crize de nervi, la clipe emoționante. „Nu mi-am dorit să le pun cianură în pahare” - Video

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost eliminați din competiția Asia Express – Drumul Elefantului, de această dată definitiv, după numeroase aventuri în cel mai dur reality show, după nenumărate crize de nervi, dar și clipe emoționante.

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost eliminați din competiția Asia Express – Drumul Elefantului, de această dată definitiv, după numeroase aventuri în cel mai dur reality show, după nenumărate crize de nervi, dar și clipe emoționante.

La plecare, contesa digitală a dezvăluit că Asia Express a însemnat pentru ea: „O doamnă care a venit să mă îmbrățișeze fără nici un motiv, multe momente de nervi, multe momente de liniște și de detașare. Asia Express a mai însemnat toți acești oameni și cei care au fost cu noi, cu care eu, care sunt antisocială, am putut coopera, fără să vreau să le pun cianură în pahar”, a spus Ana Morodan.

Adrian Teleșpan a spus că în Asia Express și-a redescoperit cele mai mari defecte. El a adăugat că Ana Morodan l-a determinat să deschidă ochii „în multe direcții”.

Iată câteva momente cu Ana Morodan și Adrian Teleșpan la Asia Express:

Ana Morodan, „șoferul groazei” într-un tuk tuk

Într-una dintre peripețiile pe care le-a avut la Asia Express, Ana Morodan s-a dovedit a fi un adevărat „șofer al groazei”, la volanul unui tuk tuk, în India. Ea l-a accidentat pe Oase și a băgat spaima în alți concurenți.

Accidentul s-a petrecut într-un joc pentru o amuletă în care Morodan, Teleșpan și alți concurenți au trebuit să transporte bidoane de plastic, cu ajutorul unui tuk tuk. În timpul întrecerii, Ana Morodan i-a lovit pe CRBL și Oase cu tuk tuk-ul, Oase s-a dezechilibrat, a căzut și autovehiculul a trecut peste el.

„N-ai cum să nu te simți prost și să nu fii afectat de asta, mai ales că i-am făcut asta lui Oase, care îmi este foarte drag, în pofida miștourilor lui. Preferam să fiu eu în locul lui… sau Șerban Copoț, nu știu…”, a spus Ana Morodan.

Ana Morodan și Adrian Teleșpan, întoarcerea-surpriză în Asia Express, „cu niște fețe care n-au mai văzut salariul de vreo patru ani”

Un moment în care s-a râs copios la Asia Express datorită Anei Morodan și a lui Adrian Teleșpan a fost acela în care cei doi au revenit în competiție, după ce au fost eliminați, pentru a-i înlocui pe Paul Ipate și pe Jojo.

„Mă bucur foarte mult să vă văd, fă! Teribil”, le-a spus Ana Morodan celorlalți concurenți, spre amuzamentul lor.

„Au venit cu niște fețe care n-au mai văzut salariul de vreo patru ani”, s-a amuzat CRBL.

Revenirea lor a fost marcată și de o mică tensiune între Ana Morodan și Șerban Copoț, după ce contesa digitală a ținut să precizeze că „de acum o să jucăm, fă”.

„Eu nu înțeleg atitudinea asta. Cred că nu și-au luat pastilele, că-s ușor bipolari. Eu când m-am întors nu le-am spus celorlalți că îi sparg”, a comentat Șerban Copoț.

Ana Morodan, criză de nervi, după ce Oase și CRBL i l-au pasat pe Valentin Butnaru

După ce Oase și CRBL l-au „pasat” pe Valentin Butnaru echipei formate din Ana Morodan și Teleșpan, contesa digitală și-a ieșit din minți.

Morodan s-a răzbunat pe bagajele lui CRBL și Oase, după care i-a luat supărată troller-ul lui Valentin Butnaru.

„Am avut o reacție exagerată și nu am gândit coerent. Am gândit 30 de secunde și mi-am dat seama că Vali este un handicap mai mult decât benefic, nu știu dacă pentru noi ca și echipă, dar pentru mine cu siguranță. Vali este un domn șarmant și suntem încântați amândoi că îl avem ca și «handicap»”, a spus Ana Morodan.

Morodan și Teleșpan au câștigat imunitatea, dar n-a fost cu noroc

După ce abia s-au întors în Asia Express - Drumul Elefantului, în locul echipei Paul Ipate și Jojo, Ana Morodan și Adrian Teleșpan au câștigat imunitate și dreptul de a scăpa de autostop și de a se odihni la un hotel.

„E prima dată când realmente nu mă interesează ce credeți!", le-a spus Ana Morodan celorlalți concurenți, chinuită în acel moment de o durere de rinichi.

Mai târziu, însă, s-a dovedit că imunitatea lor n-a fost cu noroc. „Tot jegul a venit în India”, s-a plâns Teleșpan.

Ana Morodan, față în față cu o cobră. „Du-te, fă! Nu, nu, nu, nu”

Ana Morodan a făcut o criză la cel mai dur reality show, Asia Express, după ce a avut parte de o întâlnire cu… o cobră.

„Nu, nu, nu, nu! A fost o plăcere. Mă bucur că ne-am văzut, la revedere! Exclus să ridic acest capac. Uitați-mă! Du-te, fă, știu ce e. Nici nu mă gândesc. M-au lăsat picioarele pe loc”, a spus Ana Morodan, dându-și seama imediat că în coșul pe care era provocată să îl deschidă se afla un șarpe.

După ce a deschis capacul și a văzut că în cutie se afla nu orice șarpe, ci o cobră, Morodan a rupt-o la fugă și a căutat calmante în rucsac.

„Când am văzut o cobră care își ridică capul… M-a apucat isteria, criza de nervi, anxietatea, panica, tot!”, a mai spus Morodan.

De criza lui Morodan nu au scăpat nici localnicii care s-au adunat să vadă scena.

„Puteți să mergeți fiecare să munciți, că de aceea e țara voastră așa, că stați și vă uitați, fă, ca la spectacol. Meritocrația la triumf! N-ați auzit de conceptul acesta?”, le-a strigat Morodan oamenilor.

Un alt moment de neuitat pentru echipa Ana Morodan și Adrian Teleșpan a fost cea în care au ajuns în „iad”… adică într-un call center. Morodan a intrat în conversație cu o femeie în travaliu, care voia să nască în cadă.

„De ce vrei să naști în cadă, fă?!", i-a strigat Ana Morodan la telefon.

Teleșpan a spus, liniștit, că dacă ar fi fost în locul Anei Morodan ca operator de call center ar fi „distrus fiecare centimetru din acea încăpere”.

Între momentele emoționante ale acestei echipe la Asia Express s-a numărat acela în care Ana Morodan a făcut un gest minunat pentru Jojo, lăsând-o într-o ediție să ajungă înaintea ei la Gina Pistol. Într-o altă ediție, ea și Teleșpan și-au exprimat dorința de a-i dona imunitatea lui Oase, după accidentare.

În ultima ediție Asia Express pentru Ana Morodan și Adrian Teleșpan, cei doi și-au scris reciproc două scrisori emoționante, la fel cum au făcut și ceilalți concurenți. Mai multe detalii, aici.

Ediție cu déjà-vu! Ana Morodan și Teleșpan au fost eliminați! Declarații emoționante și certuri între concurenți. Gina P... Cum a ajuns Teleșpan să participe la Asia Express. "Dragă norocule, dragă Morodan, vă dedic această experiență!&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x