Antena Căutare

Andrei Gligor aleargă în 7 deşerturi pentru a împăduri România: "În aceste curse, ești complet rupt de lume. Una dintre motivaţiile mele este că aleg pentru o cauză"

Andrei Gligor, ultramaratonist, va alerga 2045 km la şapte dintre cele mai dificile curse de anduranţă din lume, încercând să tragă un semnal de alarmă privind desertificarea sudului ţării.

Andrei Gligor, ultramaratonist, va alerga 2045 km la şapte dintre cele mai dificile curse de anduranţă din lume, încercând să tragă un semnal de alarmă privind deşertificarea sudului ţării.

"Este vorba despre ultimul proiect, "Pădurea Copiilor" de a străbate şapte deserturi în pas alergător. Anul acesta vor fi trei curse. Fecare etapă începe dimineaţa. Distanţele variază între 30 - 90 de km, în fiecare zi. Alergi cu un rucsac în spate, care cântăreşte vreo 10 kg, cu tot ceea ce ai nevoie să supravieţuieşti în deşert.

Una dintre motivaţiile mele este că aleg pentru o cauză. Mi-am propus ca alergând în şapte deserturi să strâng fonduri pentru plantarea a şapte hectare de pădure în sudul României", povesteşte Andrei.

Știrea Zilei, la Neatza! România are un nou... cuc: "Este mai mare și are un moț care-l evidențiază. Preferă zonele... Bătălia Kendamei. Doi puști s-au întrecut, în direct, și doar unul a reușit să pună mâna pe Kendama lui CRBL. Cine a cât...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x