Antena Căutare

Angela Gheorghiu, concert de excepție în Piața Constituției! Iată care sunt cele mai importante evenimente de la sfârşit de săptămână!

Ai timp liber şi nu ai idee ce să faci? Iată care sunt cele mai importante evenimente de la sfârşit de săptămână!

În acest sfârșit de săptămână, vor avea loc evenimente aniversare menite să celebreze 558 de ani de la prima atestare istorică a Capitalei.

Deschiderea manifestărilor, organizate de Primăria Municipiului București, prin instituțiile de cultură din subordine, va fi marcată de concertul extraordinar susținut de soprana Angela Gheorghiu. Spectacolul-eveniment are loc vineri, 15 septembrie, de la ora 20.30, în Piața Constituției.

Angela Gheorghiu concertează la București, alături de Filarmonica George Enescu și de tenorul Teodor Ilincăi, iar dirijorul spectacolului este maestrul newyorkez Eugene Kohn, cu care Angela Gheorghiu concertează încă de la începutul carierei sale, informează un comunicat al PMB.

Programul Zilelor Bucureștiului continuă în weekendul 16-17 septembrie cu spectacole de video mapping și concerte rock tot în Piața Constituției.

Sâmbătă, 16 septembrie, are loc, pentru al patrulea an consecutiv, concursul internațional de 3D video mapping — iMapp Bucharest. Înainte de proiecțiile pe Casa Poporului, începând cu ora 17.30, pe scenă vor urca DJ-ul român Paul Damixie, trupa Moonlight Breakfast și apoi, începând cu ora 21.00, va avea loc un concert Pink Martini.

De asemenea, în Piața Constituției, duminică, 17 septembrie, începând cu ora 18.00, are loc concertul maraton Irina Rimes, The Motans, Vunk, Holograf, Voltaj, Delia & Band.

Intrarea la toate aceste evenimentele dedicate Bucureștiului este liberă, "astfel încât toți bucureștenii să se poată bucura de zilele orașului lor", a precizat primarul general, Gabriela Firea.

* Între 15 și 21 septembrie, la Cinema PRO și Cinemateca Eforie din Capitală, are loc prima ediție a American Independent Film Festival, al cărui invitat special este actorul Ethan Hawke.

Ai timp liber şi nu ai idee ce să faci? Iată care sunt cele mai importante evenimente de la sfârşit de săptămână!

Poooftim?? Dani Oțil lansează vestea bombă: ”O să mă însor! Așa, ca să vină cu mine la evenimente, cu acte în regulă!”... „To be or not to be”. Hamlet așa cum nu a mai fost interpretat vreodată. Scena craniului în viziunea Divertis în urmă cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x