Planurile de călătorii ale românilor, date peste cap! Anularea vacanțelor din cauza pandemiei de coronavirus. Explicația lui Răzvan Pascu

Răzvan Pascu spune totul despre călătorii după ce starea de urgență se va încheia, iar cazurile de coronavirus se vor diminua.

Răzvan Pascu este Consultant Marketing Turistic și a vorbit în cadrul emisiunii Naeatza cu Răzvan și Dani despre turism.

Răzvan a declarat că nimeni nu s-a gândit că se va ajunge la așa ceva din cauza pandemiei de coronavirus. Peste 90 de țări au granițele închise și nu primesc pe nimeni.

Pentru un sejur perfect la mare, alege litoralul românesc: stațiunea Jupiter!

Potrivit lui Răzvan: "Se vorbește despre niște teste pentru Covid-19, teste care să se facă la urcarea și coborârea din avion."

Acesta a adăugat că după ridicarea stării de urgență, România va avea de câștiat pe termen scurt din turism, deoarece românii își vor petrece vacanțele în țară. Oamenii se vor reorienta, vor merge la munte, la pensiuni, căsuțe, căbănuțe, unde sunt mai izolați.

Pe termen mediu vor avea de câștigat țările regionale Bulgaria și Grecia, pentru că românii vor prefera să meargă cu propriile mașini în vacanțe.

Smiley News. La plajă în "izoletă". Italienii schimbă modul în care ar putea arăta statul la malul mării

Pentru mai multe informații, urmăriți materialul de mai sus!

Ultimele știri