Căutare Live

Aurelian Temișan a dat din casă în direct, la TV: ”Noi când facem divorțul îl facem în toată țara! 

Aurelian Temișan, juratul emisiunii ”Te cunosc de undeva!”, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Monica Davidescu de peste 20 de ani, iar acum cei doi se pregătesc să...divorțeze. Nu, nu în viața reală, ci într-o piesă de teatru în care joacă împreună.

Invitat în cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, el a vorbit despre turneul național cu piesele de teatru.

”Da. Și cu cine? Cu Cuncea? Cu prietenul meu Cuncea? O să divorțăm pe 21 la Codlea, o să divorțăm și la Brașov, pe 7 și la Iași, pe 10, dar premiera o să fie 27 aprilie, în București, la Excelsior. Noi când facem divorțul îl facem în toată țara. Eu sunt amantul, ai să râzi. Ei sunt căsătoriți și intervine..eu.”, a spus el.

De asemenea, acesta a ținut să-i transmită soției sale un mesaj emoționant cu ocazia zilei de 8 Martie.

”Monica, chiar dacă nu mă mai auzi, eu îți urez așa: măcar încă 25 de ani să n-ai timp să gătești, pentru că scena îți place cel mai mult, să fim sănătoși ca să ducem toate proiectele.”, i-a spus el.

Vedeți întreg momentul, în clipul de mai sus!

Amalia Bellantoni a intrat în cursa pentru ”cea mai sexy mămică”! Sicilianca are probleme din cauza coronavirusului: ”Câ... Dani Oțil, primele probleme cu Gabriela: ”Cred că s-a abținut până am scos inelul. Am acasă un gurmand la pătrat!”...
Ultimele știri