Aventura Asia Express continuă! Ana Baniciu: „Este experiența vieții". Ea și Raluka se înțeleg prin semne cu localnicii

„Asia Express”, show-ul extrem de la Antena 1, dă multe emoții participanților.  Adrenalina se simte încă din primele zile, iar totul este trăit cu intensitate maximă de toate cele 14 vedete participante.

„Asia Express”, show-ul extrem de la Antena 1, dă multe emoții participanților. Adrenalina se simte încă din primele zile, iar totul este trăit cu intensitate maximă de toate cele 14 vedete participante.

Ana Baniciu și Raluka au intrat în acest joc și le place că au fost provocate în aventura vieții lor. Ne-au și împărtășit câteva impresii strânse până acum. Ele vor avea la dispoziție un singur dolar pe zi. Cu ce se deplasează, ce mănâncă, unde reuşesc să doarmă sunt lucruri care vor depinde numai și numai de ele, de abilitățile și norocul lor.

Suspans, adrenalină, situații limită și emoție imposibil de găsit până acum, la televizor! Șapte cupluri de vedete îşi vor testa limitele în Asia Express, cel mai dur reality show făcut până acum în România, un show pe bune, cu aventură pură, 100%. Un show pentru care vedetele s-au pregătit, nu glumă!

Ultimele știri