Antena Căutare

Azi e ziua de naștere a lui Ștefan Bănică! Ce mesaj special a primit de la echipa emisiunii „Neatza”

Ștefan Bănică împlinește astăzi frumoasa vârstă de 51 de ani. Matinalii de la „Neatza cu Răzvan și Dani” i-au transmis un mesaj special artistului care este jurat la „X Factor”!

Ștefan Bănică împlinește astăzi frumoasa vârstă de 51 de ani. Matinalii de la „Neatza cu Răzvan și Dani” i-au transmis un mesaj special artistului care este jurat la „X Factor”!

Ștefan Bănică jr. (n. 18 octombrie 1967, București) este un actor, compozitor, interpret, regizor, producător și moderator TV român. Având o carieră de peste 30 de ani, este unul dintre cei mai complecși și apreciați artiști din România.

Artistul susținut mii de concerte, stabilind adevărate recorduri în România prin concertele sale de Crăciun, susținute consecutiv la Sala Palatului, cea mai longevivă și complexă producție muzicală din România, o adevărată tradiție de peste 15 ani.

Ștefan Bănică jr., juratul emisiunii „X Factor”, lansat 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 discuri de aur și 2 de platină.

Zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru și nenumărate alte premii și distincții vin în completarea palmaresului său impresionant.

El e porumbelul veșnic BEAT! Degeaba îl duc oamenii la dezalcoolizare, că tot matol e și tot se crede liliac! (VIDEO)... „Coaste de porc și gutui...fură inima oricui” este rețeta ORIGINALĂ de care te îndrăgostești imediat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x