Antena Căutare

Ce vrea telefonul tău? Internet și conversații nelimitate cu DIGI în țară și în UE! Cum obții avantajele

Răzvan Simion și Ramona Olaru au discutat, rubrica ”Ce vrea telefonul tău” de la Neatza cu Răzvan și Dani, despre beneficiile pe care rețeaua de telefonie DIGI le oferă clienților săi. Cei doi au fost încântați de ofertele care includ internet și minute nelimitate în străinătate.

colaj de imagini cu ramona olaru si razvan simion Galerie
Răzvan Simion și Ramona Olaru au discutat, la Neatza cu Răzvan și Dani, despre beneficiile pe care rețeaua de telefonie DIGI le oferă clienților săi. Cei doi au fost încântați de ofertele care includ internet și minute nelimitate în străinătate. | Antena 1

Trăim în era tehnologiei și telefonul mobil a devenit indispensabil. Fie că îl folosim pentru a naviga pe internet, fie pentru a imortaliza momentele frumoase, pentru a lucra, a face plăți, a ne juca, a citi corespondența electronică sau pentru a comunica cu cei dragi, smartphone-ul ne face viața mai ușoară.

Ce vrea telefonul tău? Internet și conversații nelimitate cu DIGI în țară și în UE! Cum obții avantajele

Dincolo de specificațiile tehnice, importantă este și rețeaua de telefonie pe care o alegem. Variantele sunt multe, iar printre ele se numără și DIGI, unul dintre furnizorii care reușesc să se remarce prin cea mai bună acoperire mobilă din țară și datorită ofertele imbatabile.

De exemplu, cu telefonia mobilă DIGI beneficiezi de minute nelimitate la nivel national și în roaming SEE, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI, internet nelimitat și 3000 de minute internaționale.

Cele 3000 de minute internaționale sunt valabile către principalele rețele fixe si mobile din UE, SUA , Canada și către principalele rețele mobile din: Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Cipru, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Islanda, Luxemburg, Lituania, Italia, Malta, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Ungaria, Olanda.

Citește și: Ce vrea telefonul tău? Ofertele telefoniei mobile DIGI care i-au fascinat pe Florin Ristei și Radu Bucălae la Super Neatza

Convorbiri nelimitate în Uniunea Europeană sună ideal pentru cei care au prieteni sau rude în străinătate. De asemenea, și pentru persoanele care iubesc să călătorească și vor la discreți internet și minute.

”DIGI au cea mai mare acoperire națională și asta e un fapt dovedit. Asta înseamnă că ai semnal la telefonul tău oriunde și au și cea mai bună definiție pentru nelimitat. Nelimitat minute, convorbiri, pe oriunde te-ai duce, neliminat convorbiri în Uniunea Europeană, adică roaming.

Sunt milioane de români în străinătate, știi foarte bine că toți apelau la rețeaua DIGI pentru a apela acasă. Opțiunea aceasta de nelimitat poate fi accesată foarte simplu în magazinele DIGI sau pe site, pe digi.ro.”, i-a zis Răzvan Simion Ramonei Olaru, la Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1.

”Și mai avem și super oferte și în afara Uniunii Europene.”, l-a completat Ramona Olaru, încântată de oferta roaming.

”Avem și super oferte pe convorbiri și pe net în afara Uniunii Europene, e o chestie tot mai întâlnită. Dacă aveți o persoană din familie plecată din țară, știți că mai toate convorbirile se purtau pe rețelele DIGI. Statistic, din nou, tot mai mulți români, în alegerea lor de portare, îi aleg pe cei de la DIGI”, a mai spus prezentatorul.

Ce vrea telefonul tău? Ofertele telefoniei mobile DIGI care i-au fascinat pe Florin Ristei și Radu Bucălae la Super Neat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x