Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Bancul zilei. Un bătrân merge să pescuiască pe gheață. Scoate târnăcopul și face o copcă. Aude o voce... Continuarea, genialăăăă!

 

Numai la „Neatza”, amuzamentul e în toi și tocmai de aceea, matinalii vin cu o nouă porție de râs: bancul zilei!

Ce se întâmplă dacă arunci apă fiartă în aer la -30° Celsius?! Nu, nu încercați așa ceva de unii singuri! „la noi a înflorit trandafirul la firidă!”

Un bătrân merge să pescuiască pe gheață. Scoate târnăcopul și face o copcă. Aude o voce: -Aici nu e peste. Omul se mută mai încolo. Aude iar vocea: -Fiule, aici nu e peste. Și tot așa de 5-6 ori până se întoarce și zice: -Da cine ești tu de știi atâtea? -Eu sunt directorul patinoarului...

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe