Antena Căutare

Fetele s-au bătut ca spartanii, la Neatza cu Răzvan și Dani! Pangration, cea mai veche artă marțială europeană, se practică cu succes în România

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Gheorghe Cojocaru președintele Federației Române de Pangration Athlima, a venit cu o demonstrație de lupte între fete.

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Gheorghe Cojocaru președintele Federației Române de Pangration Athlima, a venit cu o demonstrație de lupte între fete.

Fotbal! Fotbal! Fotbal! E momentul să ne îndreptăm atenția și către alte sporturi! Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit o surpriză pentru cei dornici să se apuce de un nou hobby. Pangration este un sport de care nu se vorbește aproape deloc la televizor.

Este un stil de luptă grecesc, cea mai veche artă marțială europeană, practicată de războinicii spartani. Pangration este considerat cel mai dur dintre toate sistemele de luptă cu mâinile goale, din toate timpurile.

Gheorghe Cojocaru, președintele Federației Române de Pangration Athlima, a venit la matinalul de la Antena 1 cu câteva fete pregătite să facă o demonstrație impresionantă.

„Ne puteți găsi pe site-ul oficial al Federației Române de Pangration Athlima, www.pangration.ro. Acolo, doritorii se pot înscrie în cluburile care se ocupă cu acest sport în România.”

Respirația, cea mai bună armă în lupta împotriva stresului. Cum alungăm obiceiurile ce ne fac rău: „Nu știm să ne gestio... Fizz s-a întors! Artistul a lansat partea a doua a mega hit-ului „Dacă nu eu, atunci cine?”. Dani Oțil: „Oficial, am văz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x