Antena Căutare

Respirația, cea mai bună armă în lupta împotriva stresului. Cum alungăm obiceiurile ce ne fac rău: „Nu știm să ne gestionăm emoțiile, gândurile”

Invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, Denis Dochioiu, profesor de yoga și meditație, a explicat cum putem combate stresul prin intermediul meditației și al tehnicilor de respirație. 

Invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, Denis Dochioiu, profesor de yoga și meditație, a explicat cum putem combate stresul prin intermediul meditației și al tehnicilor de respirație.

„Locuiesc jumătate de an în India, jumătate în România. Merg acolo, acumulez informații și vin aici să dau cu pace în oameni. Vreau să îi ajut pe cei cu care intru în contact să iasă din această stare de stres. Din păcate, nu știm să facem față situațiilor cu care ne confruntăm, nu știm să ne gestionăm emoțiile, gândurile”, a spus Denis Dochioiu.

COMBATEREA STRESULUI PRIN MEDITAȚIE ȘI TEHNICI DE RESPIRAȚIE

„Meditația ne ajută să fim aici, în prezent. La fel și tehnicile de respirație. În momentul în care aducem atenție asupra respirației, automat vom veni în prezent, acolo unde totul se întâmplă și nu vom rămâne în trecut și nici nu vom fi blocați în anticiparea viitorului, așa cum avem tendința să facem. E foarte important ca în momentul în care vrem să combatem această stare de stres, să fim conștienți, să fim aici și acum”, a adăugat profesorul de yoga și meditație.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus.

Te întorci din vacanță mai obosit decât ai plecat? Psihologii ne învață cum putem să revenim la serviciu cu...chef de mu... Fetele s-au bătut ca spartanii, la Neatza cu Răzvan și Dani! Pangration, cea mai veche artă marțială europeană, se pract...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x