Live acumFilm: O familie de cosmar
Prime Time 20:00iUmor extraViral

Bucureștiul aniversează 560 de ani de atestare documentară! Cătălin Oprișan explică prima fotografie de 360 a Bucureștiului

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", o serie de poze vechi cu Bucureștiul de altădată.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", o serie de poze vechi cu Bucureștiul de altădată.

La 560 de ani de la înființarea orașului București, Cătălin Oprișan, redactoul șef de la a1.ro, a arătat prima fotografie la 360 de grade din istoria Bucureștiului.

La 1864, Carol Popp de Szatmari, a realizat o serie de fotografii cu Bucureștiul, realizate de pe Dealul dintre Filaret și Mitropolie.

În fotografii sunt capturate vechile clădiri din București, unele care mai există și astăzi, însă blocurile înalte le-au ascuns frumusețea.

Cătălin Oprișan, redactorul șef de la a1.ro, a explicat în detaliu fotografiile într-un material care poate fi găsit aici: Senzațional! Bucureștiul a avut prima imagine la 360 de grade acum 155 de ani!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!