Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

„Ca nuca-n perete”, jocul cu care faci show la orice petrecere! Dani Oțil de la Neatza e campion

Un moment cu adevărat special din această ediție a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a fost atunci când matinalii s-au apucat să se joace de-a „nuca-n perete!

Epidemia de coronavirus i-a făcut pe români să stea în izolare la domiciliu și să își găsească tot felul de activități pentru ca timpul să treacă mai ușor.

MOMENTE AMUZANTE LA EMISIUNEA NEATZA CU RĂZVAN ȘI DANI

În ajutorul lor au sărit și simpaticii Răzvan, Dani, Ramona și Cătălin Oprișan, care zi de zi ne-au adus Jocurile Olimpice de Carantină!

CITEȘTE ȘI: I-a lăsat mască pe toți! Cătălin Oprișan, truc de magie ce i-a derutat pe Răzvan și Dani: „Băi, lasă-mă, nu se poate”

Un tânăr s-a suit pe mașină și a vrut să sară în lac, dar a ajuns de râsul lumii! Ce i s-a întâmplat

Cum se joaca jocul „ca nuca-n perete”?

De data aceasta, provocarea a fost una cu totul și cu totul ieșită din comun, căci simpaticii matinali de la Neatza cu Răzvan și Dani ne-au arătat cum stă treaba cu jocul „ca nuca-n perete”.

Un membru al echipei lovește farfurie cu nuca folosind o bâtă de baseball, în timp ce celălalt trebuie să prindă nuca într-un pahar! Sarcina este pe cât de grea, pe atât de amuzantă!

Cine s-a descurcat cel mai bine la acest joc ce a adus și premii telespectatorilor? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro