Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

I-a lăsat mască pe toți! Cătălin Oprișan, truc de magie ce i-a derutat pe Răzvan și Dani: „Băi, lasă-mă, nu se poate”

Momente de senzație în această ediție a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, după ce magnificul Cătălin Oprișan a decis să ne surprindă cu un super număr de magie, folosind cărțile de joc!

Momente de senzație în această ediție a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, după ce magnificul Cătălin Oprișan a decis să ne surprindă cu un super număr de magie, folosind cărțile de joc!

CĂTĂLIN OPRIȘAN, TRUC DE MAGIE CU CĂRȚI DE JOC LA NEATZA

Știam că matinalul este un adevărat maestru în materie de clipuri video virale și glume, dar de data aceasta ne-a surprins pe toți cu un savuros truc de magie!

citește și: Un tânăr s-a suit pe mașină și a vrut să sară în lac, dar a ajuns de râsul lumii! Ce i s-a întâmplat

Răzvan, Dani și Ramona au fost puși să își aleagă două cărți și apoi să le pună în teanc.

Ce truc de magie cu cărți a făcut Cătălin Oprișan la Neatza

„Nu le amestecați, vă rog, că de aia nu ies”, le-a zis colegilor săi

citește și: Nu arunca dozele de bere! Poți face o chitară electrică de milioane, în câteva minute | VIDEO

Fără să fi privit, Cătălin Oprișan a venit la masă și a ordonat cărțile, apoi a rugat să i se spună pe care rânduri sunt „alesele”. Fără să ezite, acesta a arătat cărțile de joc alese de Răzvan și Dani, spre marea surpriză a tuturor.

Și când trucul a fost repetat și a doua oară cu succes, matinalii au avut parte de o surpriză uriașă și au început să se întrebe cum a făcut Cătălin Oprișan!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să vezi tot trucul magic!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro