Antena Căutare

Mesajul hazliu transmis de o tânără mamei ei la ”Neatza”: ”Când eram copil, era iubirea vieții ei. Între timp au apărăut Moli, cățelul și Dani Oțil!”

Campania „Sarut-mâna, mamă”  a revenit la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, iar Ana Maria, o tânără din , i-a transmis mamei ei un mesaj emoțioannt, dar ”zglobiu”, după cum a declarat Răzvan Simion. 

”Îți mulțumesc că ești cea mai cool mamă și cea mai bună prietenă. Când eram copil, eram iubirea vieții ei. Între timp au apărut Moli, cățelul și Dani Oțil. Nu știu pe cine iubește mai mult, dar sper că pe mine. Te iubesc și sper ca într-o zi copilul meu mă va considera la fel.”, i-a transmis Ana Maria mamei ei.

Răzvan Simion, aproape în lacrimi, în direct, la TV! Mesajul transmis de o tânără mamei ei: ”Mami, te voi sprijni mereu, nu vreau să mai suferi. Tati ne veghează de Sus!”

Cum a reacționat femeia ei, află în clipul de mai sus!

Înscrie-te și tu pe a1.ro/sarutmanamama/ și transmite-i mamei tale, în direct, toate gândurile tale în luna martie, lună dedicată ființelor iubite.

Cum te protejezi de poluarea din aer. Regulile de aur pe care trebuie să le respecți întotdeauna... Adda și-a speriat soțul, în direct, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, mai ceva decât în „Asia Express”, sezonul 3! Ce greșe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x