Antena Căutare

Răzvan Simion, aproape în lacrimi, în direct, la TV!  Mesajul transmis de o tânără mamei ei: ”Mami, te voi sprijni mereu, nu vreau să mai suferi. Tati ne veghează de Sus!” 

Campania „Sărut mâna, mamă!” a revenit la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, ca în fiecare an. Astăzi, însă, Isabella, o tânără plecată la muncă în Anglia, a vrut să-i transmită mamei ei un mesaj care l-a ”mișcat” puțin pe Răzvan Simion. 

”Sunt în Anglia de trei ani, am ales direct Anglia. Îmi cer scuze, am mari emoții, pentru că nu trăiești în fiecare zi momente așa.”, a mărturisit Isabella, care a vrut să-i transmită un mesaj emoționant Danielei, mamei ei.

”Mama este universul meu, îi mulțumesc pentru tot ce ne-a oferit mie și surorii mele, pentru sprijinul și iubirea necondiționată. Cu toate greutățile vieții, mama a rămas în picioare și a reușit să le treacă pe toate. Îmi este foarte greu că suntem departe de ea, mai ales că tatăl meu s-a prăpădit în urmă cu o lună și jumătate. Am trecut împreună prin perioada grea, dar îmi este greu să știu că e singură.”, a fost o parte din mesajul transmis de Isabella, pe care l-a citit în direct, Răzvan Simion, acesta fiind, fără doar și poate, extrem de emoționant.

Înscrie-te și tu pe a1.ro/sarutmanamama/ și transmite-i mamei tale, în direct, toate gândurile tale în luna martie, lună dedicată ființelor iubite.

Cum ai grijă de sănătatea ochilor copiilor. Regula de bază pe care ar trebui să o știe oricine... Horoscopul zilei de 4 martie 2020. Racii, Scorpionii și Peștii, favoriții astrelor. Ei vor avea noroc chior ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x