Antena Căutare

Cât de mult a crescut fiul lui Răzvan Simion. Adolescentul a fost cavaler de onoare la nunta tatălui său cu Daliana

Tudor, fiul lui Răzvan Simion, a bifat o apariție rară la nunta prezentatorului TV cu Daliana Răducan. Toți au fost uimiți de cât de mult s-a schimbat. Cum arată acum tânărul care va împlini în curând 16 ani.

colaj foto razvan simion nunta si fiul lui Galerie
Cât de mult a crescut fiul lui Răzvan Simion. Adolescentul a fost cavaler de onoare la nunta tatălui său | Antena 1 & Instagram

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în acest weekend în cadrul unei ceremonii marcate de rafinament. Cei doi miri au petrecut apoi alături de familie și de cei dragi, într-un cadru superb, la un restaurant de lux din Capitală. Printre invitații de seamă de la eveniment s-au numărat și copiii prezentatorului din prima căsătorie. Ianca și Tudor Simion i-au fost alături tatălui lor atunci când acesta a spus „Da” în fața ofițerului Stării Civile.

Cum s-a pozat Răzvan Simion alături de fiul lui. Băiatul a fost cavaler de onoare la nunta prezentatorului TV cu Daliana Răducan

Copiii lui Răzvan Simon au fost invitați de onoare la nunta prezentatorului TV cu Daliana Răducan, iar acesta are cu ce se mândri. Gazda matinalului de la Antena 1 s-a pozat pe rând cu tinerii pentru a marca momentul extrem de special.

În timp ce pe Ianca, telespectatorii au mai avut ocazia să o vadă la TV, fiul lui Răzvan Simon este mai discret. Spre deosebire de sora lui mai mare, tânărul nu este nici foarte activ pe rețelel sociale, astfel de internauții au fost uimiți de cât de mult a crescut băiatul.

Articolul continuă după reclamă

Tudor Simion va împlini în curând 16 ani și s-a transformat într-un adevărat adolescent. Acesta este pasionat de călătorii și sport, însă cea mai mare slăbiciune este legată de motoare. Mai mult decât atât, în urmă cu doi ani, acesta chiar a primit un motor de enduro de la tatăl său.

Citește și: Ce meniu special au avut la nuntă Răzvan Simion și Daliana Răducan si cum a arătat tortul miresei. Invitații au fost răsfățați

Chiar dacă părinții lui au luat-o pe drumuri separate, Tudor și prezentatorul sunt foarte apropiați, iar adolescentul nu putea lipsit de la un eveniment atât de important. Îmbrăcat la 4 ace, într-un costum negru și papion în aceeași culoare, peste o cămașă albă, la fel ca tatăl său, tânărul a fost de nerecunscut la nunta prezentatorului TV cu Daliana Răducan.

Pentru a marca momentul, ei s-au fotografiat împreună și astfel s-a putut observa cât de mult a crescut fiul lui Răzvan Simion, dar și asemănarea izbitoare dintre ei.

„Cavalerul meu”, a scris gazda matinalului Neatza cu Răzvan și Dani, în fotografia în care apare cu zâmbetul larg până la urechi.

Daliana Răducan și Răzvan Simion s-au căsătorit, la un an și jumătate de la logodnă

Daliana Răducan a publicat mai multe imagini în care apare alături de proaspătul ei soț. În dreptul fotografiilor de la nuntă, proaspăta mireasă a precizat că experiențele trăite separat i-au adus în cele din urmă împreună.

„A durat mult pana mi-am gasit camaradul de viata potrivit. Ne-am asteptat reciproc, si eu pe el, si el pe mine. Ne-am asteptat pregatindu-ne unul pentru celalalt. Ani de zile, experiente traite separat pentru a ne aduce impreuna. Nu m-a intrebat, nu am raspuns, DA-ul s-a nascut din noi, in clipa in care privirile ni s-au intalnit si sufletele s-au imbratisat. Astazi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire si de camaraderie s-a oficializat astazi, 8 iunie, in prezenta familiilor noastre dragi.
Va invitam sa ne bucuram impreuna, fiindu-ne alaturi, pe paginile noastre de socializare.
Pregatim, cu gandul la voi, cele mai frumoase momente de la nunta noastră”.

Citește și: Ce a purtat Gabriela Prisăcariu la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan. Soția lui Dani a atras toate privirile

Răzvan Simion și Dalian aRăducan au anunțat logodna pe 1 ianuarie 2023.

„Aleg să fiu mai liber că niciodată și să trăiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos în viața mea.
Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea.
Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred în perfecțiune. Are însă un fundament solid, că și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie și unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt. Așa cum trandafirul Micului Prinț a rămas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari. Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil. Se poate fisură dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic”, spunea atunci Răzvan Simion.

Cine este Eliza Kazan, nașa lui Răzvan Simion și a Dalianei: „Am cea mai frumoasă nășică”. Cum a arătat la nuntă... Neatza cu Răzvan și Dani, 11 iunie. Rețetă delicioasă și rapidă de piept de pui pe grătar cu sos Caesar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x