Căutare Live

Un tânăr s-a suit pe mașină și a vrut să sară în lac, dar a ajuns de râsul lumii! Ce i s-a întâmplat

Momente de senzație la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, după ce am descoperit cum au reușit niște tineri să transforme mașina într-o catapultă!

Un tânăr s-a urcat pe mașină ca să sară în lac

Se spune că plictiseala îi poate face pe oameni să recurgă la cele mai bizare gesturi și acțiuni. Aceasta este și situația unor tineri care au decis să își transforme mașina într-o catapultă!

CLIP VIDEO VIRAL LA NEATZA CU RĂZVAN ȘI DANI

Aflați pe marginea unui lac sau a unui râu, unul dintre bărbați s-a suit pe mașină și i-a făcut semn șoferului să pornească la drum.

citește și: Echipa Neatza face turul teraselor după marea redeschidere. Ce reguli le dau bătăi de cap managerilor

Acesta s-a pregătit, a dat mașina cât de în spate a putut și apoi a pornit în mare viteză!

Un tânăr s-a suit pe mașină și a vrut să sară în lac, dar a ajuns de râsul lumii! Ce i s-a întâmplat

Un tânăr s-a urcat pe mașină ca să sară în lac

Imaginile cu tânărul care a vrut să facă o super săritură de pa mașină

Doar că ceva nu a fost calculat cum trebuie la această catapultă și șoșferul afrânat prea brusc, motiv pentru care tânărul de pe mașină a ajuns cu nasul de pământ și nu în apă, cum și-a imaginat inițial!

Așa cum era de așteptat, un martor a filmat toată întâmplarea și a postat imaginile pe internet. Urmărește clipul video de mai sus prezentat de Cătălin Oprișan la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să savurezi amuzantul moment!

Echipa Neatza face turul teraselor după marea redeschidere. Ce reguli le dau bătăi de cap managerilor... Nu arunca dozele de bere! Poți face o chitară electrică de milioane, în câteva minute | VIDEO...
Ultimele știri