Căutare Live

Cătălin Oprișan, plesnit de Amalia Ștefania, în direct! Cum a supărat-o, în timpul unui antrenament cu Diana Stejereanu, îmbrăcată „ca acasă” - VIDEO

Cătălin Oprișan, redactorul-șef de la a1.ro, a fost plesnit de Amalia Ștefania, în direct, în cea de-a doua zi de Crăciun, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, în timpul unui antrenament cu Diana Stejereanu.

Cătălin Oprișan, plesnit după cap de Amalia Ștefania, în direct!

Diana Stejereanu a arătat cum se îmbracă când stă acasă și a apărut în platoul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” într-un halat roz scurt, „asaltată” de… Pisici de pluș.

„Exact așa sunt eu acasă. Sunt pe tocuri, pentru că vreau să îmi lucrez gambele în permanență. Am ochelari, pentru că mă uit la seriale încontinuu”, a spus ea.

Alături de Amalia Ștefania și de Cătălin Oprișan, Diana Stejereanu a prezentat un antrenament de recuperare după sărbători. Doar că unul dintre cei care ar fi trebuit să o asculte a fost cam… Neastâmpărat. Amalia Ștefania l-a corectat la fix… De mai multe ori.

Cătălin Oprișan, cu ochelari de vedere, la „Neatza cu Răzvan și Dani”. L-a găsit pe Moș Nicolae, fiul lui Moș Crăciun! „... Top 3 cele mai îndrăgite momente din „Neatza cu Răzvan și Dani”! Ce declarații picante au făcut în direct de Loredana Gr...
Ultimele știri