Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Cătălin Oprișan versus George Ogăraru, într-o provocare de zile mari! Cine câștigă?

Catalin Oprisan şi George Ogăraru s-au luat la întrecere la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” și a ieșit show de zile mari!

Catalin Oprisan şi George Ogăraru s-au luat la întrecere la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” și a ieșit show de zile mari!

De data aceasta, simpaticul matinal nu ne-a mai arătat clipuri video amuzante de pe internet, ci de-a demonstrat cât de priceput este la răspuns-viteză, într-o provocare lansată de Răzvan și numită „Cinci secunde”.

Ca să câștigi trebuiesă răspunzi corect la întrebările primite, fără să depășești timpul. Cine s-a descurcat cel mai bine dintre Cătălin Oprișan și George Ogăraru? Află urmărind clipul video de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro