Antena Căutare

Cazi pe spate de râs! Doar bărbații pot înțelege asta! Calvarul prin care trece un tânăr, atunci când merge la cumpărături cu iubita! | Video

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, ne-a arătat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", calvarul prin care trece un tânâr, atunci când merge la cumparături cu iubita.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, calvarul prin care trece un tânăr, atunci când merge la cumpărături cu iubita.

La rubrica Smiley News, Cătalin ne-a arătat adevărata fața a unui tânăr, atunci când este pus de iubita să o însoțeasca in mall, la cumpărături.

Râzi în hohote! Nici urșii nu mai sunt ce au fost! Un Moș Martin karatist face senzație pe internet! | Video

Pe fața tânărului se poate citi plictiseala și dezinteresul. Dar, obligat de circumstanțe nu are ce face, trebuie să faca pe placul iubitei.

Te vei amuza copios când vei vedea reacția tânarului barbat, pus in fața faptului împlinit.

Clic pe filmulețul de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvan si Dani.

Râzi în hohote! Nici urșii nu mai sunt ce au fost! Un Moș Martin karatist face senzație pe internet! | Video... Tavi Clonda lansează HIT-ul verii, la Neatza! Piesa "Prea Cald" este senzația acestui sezon estival | Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x