Antena Căutare

Râzi în hohote! Nici urșii nu mai sunt ce au fost! Un Moș Martin karatist face senzație pe internet! | Video

Așa cum ne-a obișnuit, Cătălin Oprișan, ne înveseleste diminețile, cu filmulețele amuzante pe care ni le prezintă la rubrica "Smiley News", de la "Neatza".

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, un clip haios de pe net.

Cu buletinul expirat si lăsat fără cămașă! Cum s-a prezentat Cătălin Oprișan în fața polițiștilor! Râzi în hohote! | Video

Nici urșii nu mai sunt ce au fost. Ei nu sunt fantastici doar in povești, mai nou, acestia fac lucruri incredibile, în viața reală.

Astăzi, Cătălin ne-a adus un video în care apare un urs, cum n-ai mai văzut. Animalul face acrobații cu un nunceag, precum un karatist adevarat.

Moș Martin, din imagine sau Jacky Chan, în varianta urs, se comportă precum un adevărat profesionist in mânuitul instrumentului de luptă.

Au și chinezii gropile lor! O șosea cum n-ai mai văzut! Râzi cu lacrimi! | Video

Filmulețul strârneste uimirea, dar mai ales râsul, celor care îl privesc.

Priviți și va amuzați, accesând clipul video de mai sus, difuzat la rubrica Smiley News, din cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan ,si Dani.

Leșini de râs! Protest inedit la Neatza! Dani dă de pământ cu hainele și se dezbracă în direct! "Până la fundul go... Cazi pe spate de râs! Doar bărbații pot înțelege asta! Calvarul prin care trece un tânăr, atunci când merge la cumpărătu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x