Antena Căutare

Ce condiții se impun si ce reguli trebuie să respectăm în gară și în tren! |VIDEO

Șeful oficiului de Marketing al CFR, Adrian Vlaicu a explicat la "Neatza cu Răzvan și Dani" ce condiții trebuie să respectăm în gară și în tren.

Se poate circula în toata țara, deoarece CFR călători asigură transportul între toate localitățile din țară, dar cu respectarea măsurilor impuse de autorități.

Care pot fi efectele relaxării! Ce recomandă Raed Arafat populației, în perioada de alertă! | VIDEO

Astfel ca dacă doriți să călătoriți cu trenul trebuie sa aveți obligatoriu declarația pe propria răspundere, masca de protestie, dar si mănuși si păstrarea distanțării sociale.CFR calători recomandă ca legitimațiile de călătorie să fie achiziționate online, plata sa se faca de asemenea, cu cardul, iar un nou serviciu intodus este cel de rezervarea a locurilor la trenurile regio. Acest serviciu este în curs de extindere.

Toate aceste măsuri au fost luate pentru siguranța călatorilor.

Care sunt măsurile luate împotriva indisciplinaților, în perioada stării de alertă

La urcarea în tren exista filtre organizate pentru a verifica daca măsurile impuse sunt respectate de către călători. În tren se merge pe principiul un loc liber unul ocupat, exceptii fiind în cazul familiilor, care pot sta împreună pe scaune alăturate.

La vagonul de dormit unde existau înainte doua paturi, acum este vorba doar despre unul sinutr, iar la cușetă se menține distanțarea socială, tarifele nefiind majorate.

Procesul de control se face doar vizual, fara aingerea legitimațiilor sau a biletelor din partea conductorului.

Urmăriți toate informațiile accesând clipul video de mai sus.

Horoscopul zilei, 20 mai 2020. Taurii intră într-o perioadă în care își pot crește veniturile... Căpușele, pericolul din parcuri! Cum protejăm animalele de companie de acești paraziți! |Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x