Antena Căutare

Ce se întâmplă cu vaccinarea copiilor în această perioadă. Sfatul pediatrului despre cum trebuie protejați copiii de virusuri

Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", alături de medicul pediatru Mihaela Niță, care ne explică ce trebuie să facă părinții cu vaccinarea copiilor în această perioada.

"Indiferect de vârsta copilului este important să respectîm schema națională de vaccinare."

"Este greșit să nu ne vaccinăm copiii în această perioadă", spune medicul, care subliniază faptul că părinții trebuie să-și ducă la vaccinat copiii.

Alertă! Bebeluș din Botoșani ajuns la spital cu simptome de coronavirus. Mama băiețelului s-a întors din Italia și nu a respectat izolarea

Vaccinarea este o metodă preventivă pe care o aplicăm ca să ne menținem sănătoși.

Totuși, pediatru atrage atenția a se avea grijă în ceea ce privește epidemia, a se lua măsurile de prevenție impuse pentru a nu contacta virusul. Igienizarea mâinilor ar fi prima și cea mai importantă măsură, dar și evitatea transportului în comun, aglomerațiile și deplasările a se face cu mașina personală, pe cât este posibil. În sălile de așteptare trebuie evitat contactul cu celellate persoane, trebuie respectate regulile de distanțare socială.

"Aș recomanda să ducem o viață normală, dar respectând regulile care se impun, regulile de igienă și distanțare socială."

Urmăriți toate informațiile prezentate de medicul specialist, în pediatrie, Mihaela Niță, accesând video-ul de mai sus, prezentat în cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani."

E născut pentru a fi artist! Aris Negoiță, super show la Neatza cu Răzvan și Dani!... Este momentul să te antrenezi acasă! Fitness cu Diana Stejereanu, la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x