Antena Căutare

Alertă! Bebeluș din Botoșani ajuns la spital cu simptome de coronavirus. Mama băiețelului s-a întors din Italia și nu a respectat izolarea

Un bebeluş în vârstă de zece luni din judeţul Botoşani este suspect de îmbolnăvire cu coronavirus. Mama celui mic ar fi revenit de curând din Italia, iar după ce a a ajuns în ţară, a plecat de acasă. În prezent, bebeluşul se află în spital alături de tatăl său.

Alertă! Bebeluș din Botoșani ajuns la spital cu simptome de coronavirus. Mama băiețelului s-a întors din Italia și nu a respectat izolarea
Bebeluș suspect de coronavirus în Botoșani | Hepta

"Urmează să facă o anchetă, să o găsim, să aflăm care este situaţia. Noi ştim deocamdată de la tată că a venit acasă, nu avea simptome, dar copilul acum, prezentând simptome respiratorii, trebuie să fim foarte atenţi şi să infirmăm sau să confirmăm posibilitatea de a fi contactat virusul", a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, şeful Secţiei de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati", Valentina Morcov.

Citește și: Numărul cazurilor confirmate de contaminare cu coronavirus în România a crescut la 246! S-au vindecat 19 persoane!

Ea a adăugat că, în momentul de faţă există alte şase persoane, venite din diferite state europene, suspectate că ar fi contactat coronavirusul.

"Lucrurile evoluează foarte rapid. De unde aveam câte 3-4 săptămâna trecută, astăzi aveam şapte. Numărul creşte exponenţial. Nu sunt manifestări grave. Deocamdată avem foarte uşoare şi doar în fază de suspiciune", a precizat medicul de la Secţia de Boli Infecţioase.

În judeţul Botoşani a fost confirmat, până în prezent, un singur caz de îmbolnăvire cu coronavirus.

Soț și soție, morți într-un accident rutier cumplit. Cei doi erau în drum spre biserica unde urmau să boteze un bebeluș ... Un bărbat internat în Bucureşti cu suspiciune de coronavirus a plecat din spital înainte de a fi testat / Poliţiştii au ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x