Antena Căutare

Ce spune data căsătoriei despre bunăstarea cuplului. Numerologul Corina Stratulat: Momentul nunții influențează căsnicia

Numerologul Corina Stratulat, invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, a explicat ce spune data căsătoriei despre bunăstarea cuplului. Momentul nunții oferă o vibrație care își pune amprenta asupra căsniciei.

Colaj cu un cuplu proaspăt căsătorit și numere Galerie
Numerologul Corina Stratulat, invitată la Neatza, explică ce calcule ar trebui să facem și ce fel de relație avem, în funcție de cifra destinului. | Shutterstock

Numerologul Corina Stratulat a explicat cum ne putem calcula cifra destinului de cuplu și ce semnifică acesta.

„Avem foarte multe ingrediente pentru a ajunge la o căsnicie frumoasă, iar unul dintre ele este momentul în care am dat cu subsemnatul”, a precizat numerologul.

Cifra destinului cuplului este dată de suma cifrelor datei căsătoriei. De exemplu, cineva care se va căsători pe 02.07.2021, pentru a-și afla cifra de destin trebuie să adune toate cifrele care formează data: 2+7+2+2+1. O să ajungă la rezultattul 14, iar ulterior va aduna 1+4, cifra de destin fiind 5.

Numerologul Corina Stratulat: Ce spune fiecare cifră de destin despre comportamentul cuplului

Fiecare cifră de destin spune ceva despre modul în care funcționează căsnicia unui cuplu.

Citește și: Testul compatibilității dintre parteneri, în funcție de vibrația cuplului. Ce taine ne dezvăluie numerologia

Cuplurile care au 1 ca cifră se bazează pe susținere în carieră

Cuplurile care au 1 ca cifră de destin este foarte important să se susțină în carieră. „1 este despre leadership, despre a iniția proiecte, a face planuri, a fi unici, originali și este foarte important ca acest cuplu să se suțină la nivel de carieră. Astfel vor reuși împreună și vor putea dezvolta și proiecte împreună, pe lângă relația de cuplu”, a precizat numerologul Corina Stratulat.

Cuplurile care au 2 ca cifră de destin se bazează pe romantism

Dacă cifra de destin a cuplului este 2, atunci este clar că vorbim despre romantism, despre emoția de a fi în doi. „2 este o cifră benefică pentru un cuplu”, potrivit numerologului.

Citește și: Cum atragem partenerul potrivit, în funcție de vibrația interioară. Numerolog: Ce își dorește fiecare de la o relație

Cuplurile care au 3 ca cifră de destin se bazează pe diversitate

„3 este cu multă diversitate. Cu multă joacă, dar ulterior ne va duce și la un rezultat. 3 este și despre sinteza celor doi”, a explicat numerologul.

Cuplurile care au 4 ca cifră de destin se bazează pe stabilitate

Dacă cifra de destin este 4 vorbim despre stabilitate. Întotdeauna 4 este stabil, așezat, cu multe tradiții.

Cuplurile care au 5 ca cifră de destin descoperă lumea împreună

Dacă cifra destinului este 5, atunci cuplul descoperă lumea împreună. Apar multe schimbări în viața cuplului, pentru că această cifră indică schimbarea, noutatea.

Cuplurile care au 6 ca cifră de destin se bazează pe grijă și protecție

6 este cifra familiei, a confortului, armonei și a echilibrului. „Este ideal să fim pe 6”, a afirmat numerologul Corina Stratulat.

Cuplurile care au 7 ca cifră de destin au o tendință de izolare

În ceea ce privește sitația cuplului care are ca cifră de destin 7, este posibil să apară o tendință de izolare: „Să fim noi și restul lumii”.

Cuplurile care au 8 ca cifră de destin au interese financiare

8 vine întotdeaua cu obiective. De multe ori sunt căsătorii realizate cu un interes iar cuplul este preocupat de obținerea unor beneficii materiale.

Cuplurile care au 9 ca cifră de destin se bazează pe compasiune

La 9 vorbim de mai multă compasiune, de mai mult altruism, parteneri care să se susțină cu răbdare și blândețe. „9 tinde să fie profesor, să fie un cuplu care să-i insipire pe ceilalți, dar cu riscul de a uita de propria armonie”, a afirmat numerologul Corina Stratulat.

Rețetă de sandviș japonez cu șnițel de porc și salată de varză, preparată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Da... Rețetă de pate din ficat de pui, preparată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x